کرمانشاه - ایرنا - آیین تجلیل از ۲۰ هزار پیشکسوت دفاع مقدس در استان کرمانشاه روز سه شنبه با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، استاندار، فرماندهان سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و جمعی از پیشکسوتان و یادگاران دفاع مقدس در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در این مراسم با اشاره به اینکه جنگ حق و باطل تمامی ندارد و حق هیچگاه فراموش شدنی نیست و کار خود را انجام می‌دهد گفت: زمانی که امام راحل وارد ایران شد فرمانده جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود که زلزله ای به راه افتاده است که کسی یارای مقابله با آن را ندارد.

آیت الله «مصطفی علما» زلزله امام را به زلزله اسلام تشبیه کرد و ادامه داد: دشمنان ما همه سیاستمدار بودند و از عمق کار را فهمیده و درک کرده بودند و انقلاب اسلامی در ایران را مانند یک زلزله می‌دانستند که نمی‌توانند با آن مقابله کنند.

وی با اشاره به اینکه هشت سال دفاع مقدس، تربیت حاج قاسم ها و هزاران سردار مانند او و همچنین ۸۵ میلیون جمعیت کشور از برکات نظام اسلامی و انقلاب دانست و افزود: این دفاع مقدس و ظهور و بروز حاج قاسم ها یوم الله است و به تعبیر امام همه دنیا از اسلام سیلی خورد بطوریکه یکی از سیاسیون شوروی گفته بود ما هرچه میبافیم با یک محرم، صفر و ماه رمضان از بین می‌رود بنابراین امروز هر کسی که از اسلام واقعی دم بزند پیروز است.

آیت الله علما ادامه داد: حاج قاسم بچه روستا بود و ببینید با چه چارچوبی جلو رفت و اوباما گفته بود کاش این حاج قاسم را که با ابرقدرت ها می‌نشیند و آنها را متقاعد می‌کند برای ۱۰ دقیقه میدیدم و امروز هم میبینید که سیدحسن نصرالله که که یکی از طلبه های قم است چطور در مقابل کشورهای قدرتمند جهان می ایستد و حرف هایش را می‌زند و ما باید سرمنشا و مرکز این نوع تفکر را پیدا کنیم.

امام (ره) اسلام شناس بود

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه مهمترین کار امام را تغییر جهت فکری جامعه دانست و گفت: طیب حاج رضایی همه جور خلافی در زندگیش مرتکب شد اما وقتی قرار شد اعدامش کنند به او گفتند بگو که از رئیس جمهور مصر پول گرفته ای تا برای امام کار کنی اما طیب گفته بود با اینکه همه جور کاری در زندگی ام انجام داده ام اما نمیتوانم در مورد شخصیت امام این دروغ را بگویم و امروز همه باید بدانیم و به آیندگان هم منتقل کنیم که امام آمد و مسیرهای فکری را عوض کرد.

وی با اشاره به اینکه جوانان باید فکر کنند که امام برای چه آمد و چه اهدافی را دنبال می‌کرد افزود : امامی که ۸۰ سالش بود و علم سیاست هم نخوانده بود، حکومت تشکیل داد و همه این توان را از اسلام گرفته بود و ما هم باید به آیندگان منتقل کنیم که امام یک اسلام شناس بود که امروز هم حرفهایش در دنیا دست به دست می‌چرخد و سیاستمداران جهان روی سخنان ایشان تامل و تفکر می‌کنند.

در انتهای این مراسم و بعد از سخنان رییس‌جمهوری که به صورت ویدئوکنفرانس به صورت همزمان در سراسر کشور پخش شد ، از ۱۰ پیشکسوت و یادگار دفاع مقدس تجلیل و قدردانی شد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۰۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.