به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا محیالدینی چهارشنبه شب در همایش رزمندگان بسیجی شهرستان افزود: ذکر و انتشار خاطرههای زرمندگان اسلام نقش مهمی در ترویج فرهنگ آن دوران در جامعه در مقابل تهدید نرم دشمن دارد.
وی با اشاره به اینکه هرچند در این خصوص تاکنون آثاری منتشر و برخی کتابها نیز چاپ شد ولی کافی نیست، ادامه داد: باید به نحو مناسب با فعالیتهای فرهنگی، ادبی و رسانهای جوانان را در جریان رشادت های رزمندگان اسلام قرار داد.
رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز اظهارکرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره فداکاری ، ایثار شهدا و رزمندگان قهرمان دفاع مقدس و الگوگیری از ایمان و اخلاص آنها موضوعی حیاتبخش و عزتآفرین است.
محیالدینی در ادامه به اهمیت تبیین اهداف و برنامههای دفاع مقدس و دشمنیهای استکبارجهانی در جنگ اقتصادی و تبلیغاتی علیه کشور اشاره کرد و بصیرت را در جامعه و بین جوانان خواستار شد.
در این همایش تعدادی از رزمندگان دوران دفاع مقدس به ذکر خاطرههای خود پرداختند و همچنین سرهنگ علی فاتحی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مهریز به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار در جامعه مطالبی را بیان کرد.
به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس از دیروز( چهارشنبه ) اجرای ۱۰۰ برنامه فرهنگی، هنری، ورزشی و نظامی با همکاری پایگاهها و نواحی مقاومت در شهر و روستاهای شهرستان مهریز آغاز شد.
برگزاری مراسم خاطرهگویی، اعزام نمادین رزمندگان اسلام به جبهه، انجام مسابقه فرهنگی، ورزشی و سرکشی به خانواده شهدا اهم برنامههاست .
هفته دفاع مقدس از ۳۱ شهریورماه آغاز شد و بر اساس آمارهای موجود پنج میلیون نفر روز از مردم ایران در جنگ تحمیلی شرکت کردند که از این تعداد ۲۲۰ هزار نفر به شهادت رسیدند، از میان شهدای جنگ تحمیلی، ۱۶ هزار نفر در بمباران مناطق مسکونی و بقیه در جبهه های نبرد حق علیه باطل به شهادت رسیدند.
در دفاع مقدس در مجموع ۸۵ هزار نیروی بسیجی ، ۴۸ هزار نفر از نیروهای ارتش ، ۳۳ هزار دانش آموز و سه هزار و ۵۰۰ دانشجو شهید شدند و ۸۸ نفر از مسیحیان، ۱۸ تن از کلیمیان و ۹ نفر از پیروان آیین زرتشتی در دفاع از خاک میهن خود شهید شدند و ۲ هزار تبعه غیرایرانی نیز با حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل در مقابل عراق به شهادت رسیدند.
شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت حدود ۲۰ هزار بسیجی دارد.
از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان ۳۲۰ هزار تن به عنوان نیروهای بسیجی در اقشار مختلف سازماندهی شدند .