مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در این آیین اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید تلاش میشود کلاس های آموزشی به صورت حضوری برگزار شود و تا زمانی که شرایط برای حضور دانش آموزان در مدارس مهیا نشده، کلاس ها به صورت ترکیبی و حضوری خواهد بود.
مهدی مودی با بیان اینکه آموزش حضوری تدریجی در سه مرحله برای دانش آموزان برنامه ریزی شده است، گفت: در نخستین مرحله دانش آموزان برای کلاس هایی با ظرفیت ۱۵ نفر دارند در نظر گرفته شده است.
وی گفت: همچنین متوسطه اول و دوم بخش آموزش مهارتی و فنی حرفه ای و مناطق عشایری که ۱۵ درصد به شبکه شاد دسترسی ندارند حضوری خواهد بود.
وی افزود: اما در مرحله دوم مدارسی که تا ۳۰۰ دانش آموز دارند به صورت آموزش ترکیبی مجازی از سوم مهرماه و به صورت حضوری از اول آبان ماه برگزار میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار داشت: در مرحله سوم، مدارسی که بیش از ۳۰۰ دانش آموز دارند از ۱۵ آبان ماه حضوری و از سوم مهرماه مجازی است.
وی در ادامه گفت: بستر شبکه شاد با دستگاه جدید و رفع اشکالات همزمان با بازگشایی مدارس رونمایی میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین در خصوص آموزش پایه اول ابتدایی اظهار داشت: باتوجه به اینکه کلاس اول پایه آموزش است و احتمال بسیار براینکه دانش آموزان در این دوران بیشترین آسیب را خواهند دید به همین دلیل کلاس هایشان به صورت محدود و حضوری برگزار می شود.
ثبت نام بیش از ۲۰ هزار نوآموز
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: ثبت احوال استان شمار واجدان شرایط برای ورود به کلاس اول در سال تحصیلی جاری را ۱۹ هزار و ۵۸۶ نفر اعلام کرده است اما اکنون ۲۰ هزار و ۴۳۳ نفر کلاس اولی در مدارس استان ثبتنام کردند.
مودی اظهار داشت: سال تحصیلی گذشته خانواده های ۲۴۰ نفر کلاس اولی، به علت کرونا مانع حضور فرزندشان در کلاس درس شدند که این افراد امسال جذب شده اند.
وی افزود: اکنون هیچ عقب ماندگی در زمینه ثبت نام دانش آموزان وجود ندارد، در سال گذشته شماری از والدین مانع حضور فرزند کلاس اولی خود در مدرسه شدند اما امسال این دانش آموزان در کلاس درس جذب شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۱۴ هزار ۵۴۰ نفر واجد شرایط برای ثبت نام در پایه هفتم هستند که اکنون ۱۰۰ درصد این دانش آموزان ثبت نام کردند، شمار دانش آموزان استان در پایه دهم هم بیش از هشت هزار و ۳۰۰ نفر است که همه آنان ثبت نام کرده اند.
مودی افت تحصیلی را از آسیب های کرونا و کشانده شدن آموزش به فضای مجازی عنوان کرد و گفت: امسال افت کمی درآموزش استان مشاهده نمی شود اما افت کیفی دور از انتظار نیست که آن هم در آزمون ها مشخص می شود.
وی گفت: آموزش مجازی سبب افت کیفیت آموزش شد، سال تحصیلی گذشته ۱۳ هزار و ۷۳۱ دانش آموز دوره ابتدایی استان نیاز به تلاش بیشتر برای یادگیری داشتند که کلاس های جبرانی برای این افراد در تابستان دایر شد و ۶۳۱ معلم در این کلاس جبرانی به تدریس مشغول شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد: به یقین با حضوری شدن آموزش ها افت تحصیلی دانش آموزان کمتر می شود.
سال تحصیلی گذشته ۱۸۰هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کردند که از این تعداد ۱۰۴ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه بود.