شیراز-ایرنا-جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) گفت: دفاع مقدس دوران نه تنها دوران بالندگی یک ملت است بلکه دوران بالندگی یک باور و اعتقاد است چرا که دفاع جانانه ما رزمندگانش فقط شهروندان ایرانی نبودند.

سردار غلامحسین غیب‌پرور پنجشنبه در مراسم یادمان شهدای گمنام تیپ نیروی مخصوص ۳۳ المهدی(عج) جهرم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس افزود: دفاع مقدس جنگ‌ پول مرتجعین منطقه و سران کشورهای عرب بود که باعث سرافکندگی خود شدند در مقابل مردمانی مظلوم که یک امام و یک سکاندار داشتند.

وی بیان کرد: پشت سر این امام، جمعیتی دلداده اهل بیت عصمت و طهارت بود؛ یک طرف جنگ همه دنیا زر و زور و گردن‌کلفتی و یک طرف مظلومیت بود.

غیب پرور ادامه داد: اینکه امام فرمودند مردمان ما از مردمان زمان صدر اسلام بالاترند نشانه این است که امام یک حکیم است. مردمانی که امام را یاری کردند از یک اعتقاد و باور دفاع کردند، باوری که به انسانیت امروز که حقیر  نیستیم و می‌توانیم در پناه دین خدا مستقل زندگی کنیم، تلنگر زده بود. دشمنان، پیام امام را برنتابیدند و صف در صف در مقابل ما ایستادند.

وی با بیان اینکه هشت سال گذشت و بیش از دویست هزار شهید با میانگین سنی  ۲۱ سال برجای گذاشت، اضافه کرد: بعد از قرن‌ها ملتی قیام کردند تا حکومتی دینی برپا کنند، اما به‌طورمسلم حامیان کفر و از جمله آمریکا این انقلاب را نمی‌پذیرفتند.

جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع)گفت : لشکر مقدس المهدی(عج) از آغازین روزهای دفاع مقدس از شهرستان‌هایی که این لشکر را حمایت می‌کردند آمدند و این جبهه مظلوم را نصرت کردند، اوایل مهمات و سلاح نداشتیم، ما در اوج محرومیت جنگیدیم دنیا به ما چیزی نمی‌داد، فیلم‌های دفاع مقدس روزهای خوش را نشان می‌دهند زمانی تانکر آب نبود.

غیب‌پرور با بیان اینکه آزادگان جهان نیز از ملت ایران در دفاع مقدس حمایت می‌کردند، گفت: اوایل سال ۶۳ سه نفر از فرانسه در جبهه دفاع مقدس می‌جنگیدند که یک نفر از این‌ها  اسمش را به مهدی تغییر داده بود.

وی با بیان اینکه از سختی ها خسته نشوید، گفت: مردم هرچه درباره معیشت و بیکاری جوانان مردم بگویند حق دارند. مردمان خوبی داریم ای کاش همه مسئولین نوکری مردم را باور می‌کردند.

در ادامه این مراسم از کتاب بی ادعا خاطرات شفاهی سردار سرافراز سپاه اسلام سرتیپ دوم پاسدار حاج جواد ناطقی رونمایی شد.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.