به گزارش ایرنا، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در آغاز کار خود با مشکلات و معضلات مختلفی در حوزه ورزش مواجه شد، مشکلاتی که ریشه و اساس آن از گذشته بوده و وی نه تنها نقشی در این اتفاقات نداشته بلکه امروز باید تاوان و خسارت بی تدبیری ها و به نوعی سهل انگاری مدیران ورزشی و غیرورزشی گذشته را هم بدهد. البته این مساله معطوف به امروز و دیروز نیست و متاسفانه در تاریخ ورزش کشورمان داشتیم مدیرانی که ورزش کشور را حیاط خلوت خود دانسته و با تصمیم های بحث برانگیز، ضربات سنگینی را بر پیکره این بخش از ورزش وارد کرده اند.
باشگاه استقلال نیاز به تعریف ندارد، این باشگاه مانند دیگر تیم پایتخت از هواداران پرشور و بیشماری تشکیل می شود که اغلب آن جوانان و افرادی هستند که به دلیل ماهیت و ذات جوانی، بسیار پرحرارت و هیجانی بوده و همین مساله کفایت می کند تا نسبت به اتفاقات این دو تیم بزرگ ایران واکنش شدیدتری نشان بدهند که اثرات آن را در رفتارهای اجتماعی و البته برخوردهای شخصی هم به وضوح می توان دید.
چه بخواهیم باور کنیم یا نکنیم استقلال و پرسپولیس سرمایه های اصلی ورزش ایران هستند، سرمایه هایی که در برخی از موارد، فضایی برای معرفی یا شهرت برخی از آقایان شده و رفتارهای غلط مدیران قبلی هم، آن چنان که باید و شاید مورد بازخواست دستگاه ذیربط قرار نگرفته و شاید به همین دلیل است که هنوز درب به روی همان پاشنه می چرخد.
در صفحات ورزشی ایرنا در ماه های اخیر به دفعات حال و روز استقلال را به مدیران فوتبالی یادآوری کردیم، حتی قبل از بازی با الهلال عربستان هم نوشتیم که این استقلال مشکل دارد و باید حواس مدیران و مسوولان به تیم باشد اما متاسفانه همان شد که می ترسیدیم. از رفتن قائدی و باخت برابر الهلال عربستان بگیرید تا حاشیه های اردوی آبی پوشان در دبی نشان می دهد وضعیت در این تیم خوب نیست و باید خیلی زود دست به کار شد تا با انتخاب فردی که بتواند این مشکلات را حل و فصل کند آرامش را به اردوی آبی پوشان بازگرداند.
پس از رفتن مددی از استقلال هر روز یک نام می شنویم، نام هایی که نه تنها باعث دلگرمی استقلالی های قدیمی و هواداران دوآتیشه این تیم نیست بلکه موجی از نگرانی ها را در بین آنها ایجاد می کند، البته در این بین اسامی هم هستند که به دلیل عدم پاسخگویی شفاف از سوی مدیران فوتبالی هنوز در حد شایعه و گمانه زنی هاست و باید دید در روزهای آینده چه خواهد شد.البته در آخرین اتفاقات هم همین و بس که امروز صبح تیم استقلال را به ورزشگاه انقلاب راه ندادند تا تمرین تیم دچار چالش جدیدی شود هر چند که این مشکل در نهایت حل شد و آبی پوشان پا به توپ شدند.
مصطفی آجرلو از جمله افرادی است که نامش به عنوان مدیر بعدی استقلالی ها مطرح شده و در فضای مجازی هم پرمخاطب بوده است. یکی از شایعاتی که زیاد به گوش می رسد این است که او شانس بیشتری نسبت به سایر رقبا برای نشستن بر کرسی صندلی ریاست استقلال دارد و حتی عنوان می شود این مساله تمام شده و سئول نشین ها منتظر فرصتی برای اعلام نام وی هستند. او پیش از این سابقه فعالیت در سمت های مدیرعاملی تیم های پاس و تراکتور را در کارنامه دارد و بدون شک موافقان و مخالفانی هم خواهد داشت.
سیدکاظم اولیایی و علی فتح الله زاده نیز از دیگر نام هایی هستند که در این روزها به گوش می رسد، البته بر اساس همان شایعات این طور که مطرح است بین این دو نفر فتح الله زاده از بخت بیشتری برخوردار بوده و شاید هواداران او را بهتر قبول کنند.
یکی دیگر از نام هایی که شنیده می شود مجتبی علوی مدیرعامل سابق باشگاه ابومسلم خراسان است. معاون اجرایی باشگاه پاس تهران و مشاور باشگاه های تراکتورسازی، سپیدرود رشت، ایرسوتر نوشهر، شیرین فراز کرمانشاه و پدیده خراسان که نامش خیلی زود در بین اخبار و شایعات فوتبال بر سر زبان ها افتاده و باید دید در نهایت این صندلی به کدام گزینه خواهد رسید.
خلاصه کلام اینکه در چنین فضایی باید سریع، هوشمندانه، با دقت و با آینده نگری عمل کرد تا دوباره هواداران تاوان اشتباه یک تفکر غلط و رفتار ناصواب مدیران فوتبالی ورزشی و غیرورزشی را ندهند. کاری سختی که بر عهده مردی از جنس ورزش افتاده و امروز هواداران دل شکسته استقلال وزیر ورزش را به چشم یک ناجی می بینند و امیدوارند به واسطه شناخت ورزشی ای که دارد بهترین تصمیم را بگیرد.