اراک - ایرنا - نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: کارنامه این استان در مقابله با ویروس کرونا به‌خصوص در مشارکت مردم در نهضت کمک مومنانه درخشان است.

آیت‌الله «قربانعلی دری نجف‌آبادی» روز شنبه در آئین توزیع هشت‌هزار بسته معیشتی سپاه روح‌الله استان مرکزی، افزود: از ابتدای رزمایش کمک مومنانه در اردیبهشت ماه سال گذشته تا کنون حدود ۳۶۰ هزار بسته معیشتی در استان توزیع شده که افتخاری بزرگ محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بیش از ۶۰۰ طلبه استان مرکزی در فرآیند کفن و دفن متوفیان کرونا مشارکت داشتند و شمار قابل توجهی نیز از این قشر با حضور در مراکز درمانی، از کادر درمان برای رسیدگی به بیماران کووید ۱۹ حضور داشتند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بسیج سازندگی را نماد اخلاص و کار برای خدا عنوان کرد و اظهار داشت: اقدامات این نهاد انقلابی در محرومیت‌زدایی و مقابله با فقر ستودنی است اما، باید توجه داشت که توانمندسازی افراد و کمک برای روی پا ایستادن محرومان باید مورد توجه ویژه قرار داشته باشد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: حمایت از زنان سرپرست خانوار و در مجموع سه دهک جامعه باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و در این رهگذر باید از حمایت‌های خیران نیز استفاده کرد و عدالت اجتماعی در جامعه محقق شود.

وی، مدیریت منابع ارزی، بودجه‌ای و منابع بانکی را از اولویت‌های مهم کشور در مسیر توسعه دانست و گفت: مسئولان امر باید توجه داشته باشند تا ارز حاصل از صادرات تا سنت آخر به کشور وارد شود نه اینکه افراد با این منابع ارزشمند در کشورهای همسایه بیش از ۷۰ هزار واحد مسکونی خریداری کنند.

امام جمعه اراک اضافه کرد: منابع بودجه‌ای کشور نیز باید به قطره‌چکانی و با نظارت گسترده نهادهای مسئول در مسیر توسعه کشور هزینه شود و از اصراف در تمامی لایه‌های مدیریتی به شدت پرهیز شود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه مدیریت منابع در سطح کلان کشور گام نخست عدالت اجتماعی است، گفت: منابع بانکی کشور نیز باید در مسیر حمایت از تولید و صادرات به‌کار گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود واگذاری‌های اصل ۴۴ قانون اساسی در استان مرکزی را ناموفق ارزیابی کرد و گفت: صنایع بزرگی همچون هپکو و آذرآب اراک بعد از واگذاری با سوء مدیریت‌ها به رکود کشیده شدند که می‌طلبد دولت جدید نسبت به راه‌اندازی این واحدهای تولید توجه ویژه داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ارزش افزوده تولید و کالای نهایی را با خام فروشی غیر قابل مقایسه دانست و ادامه داد: ارزش افزوده تولید حداقل پنج برابر کالاهایی همچون فولاد است، بنابراین تمام ظرفیت مالی کشور باید در مسیر حمایت از تولید بکار گرفته شود چرا که تنها در این صورت می‌توان مشکلات اشتغال و اقتصادی را رفع کرد.

توزیع هشت هزار بسته معیشتی در این آئین با حضور سردار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در استان مرکزی آغاز شد.