کیش - ایرنا - امام جمعه کیش گفت: تربیت نیروی انسانی زبده مهمترین رسالت آموزش و پرورش است و به عنوان دستگاهی آینده ساز باید از سوی تمامی دستگاه ها در راستای تقویت زیرساخت های آموزشی حمایت شود.

به گزارش ایرنا، حجت اسلام احمد حسن زاده روز شنبه در آیین نواخته شدن زنگ مقاومت و مهر  با بیان اینکه وظیفه مهم آموزش و پرورش در ۲ عرصه آموزش و تربیت خلاصه می شود اظهار داشت: این عرصه ها زمانی کامل می شود که تلاش ها در راستای تربیت کادر اجرایی و مسوولان خدمتگزار باشد.

وی اضافه کرد: لذا انتظار می رود معلمان و خانواده آموزش و پرورش با تاسی از سبک زندگی و آموزش اسلامی به دنبال تربیت نیروی انسانی و کادر اجرایی آینده ساز در کشور  حرکت کنند.

لغو سند ۲۰۳۰ مهمترین گام برای بازگشت به سبک آموزش اسلامی است

امام جمعه کیش با بیان اینکه سبک زندگی و آموزش اسلامی کاملا نقطه مقابل سبک غربی خود است افزود: دولت سیزدهم در ابتدای آغاز فعالیت خود با لغو کامل اجرای سند ۲۰۳۰ مهمترین گام مهمی در بازگشت آموزش و پرورش به سمت آموزش اسلامی برداشت.

وی گفت: با توجه به اینکه سند ۲۰۳۰ به صورت مغروضانه به ایران وارد و برخی از مواد این سند هم به شکل زیرکانه ای در آموزش و پرورش اجرا شد کاملا مغیر با آموزه های اسلامی بوده و یکی از اهداف آن حذف فرهنگ شهادت و ایثار گری از جمله نام شهید سلیمانی است.

زیرساخت های آموزشی کیش در ۲ دهه گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است

حجت الاسلام حسن زاده با بیان اینکه همواره در خطبه های نماز جمعه و جلسات مرتبط بر بی توجهی به زیرساخت های اموزشی جزیره کیش تاکید شده است اظهار داشت: این کمبودها ناشی از کم توجهی و یا بی توجهی های ۲ دهه گذشته بوده که اکنون بر روند آموزش جزیره سیه افکنده است.

امام جمعه کیش گفت: هرچند اکنون اقدامات مختلفی از سوی سازمان منطقه آزاد کیش برای جبران این بی توجهی ها انجام شده است اما انتظار می رود با تسریع اقدامات این زخم کهنه التیام پیدا کند.

شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش نیز در این آیین با با تبریک آغاز سال تحصیلی به دست اندر کاران، معلمان و مسوولان آموزش و پرورش اظهار داشت: ما مدیون خدمات شما هستیم و باور داریم که بخش مهم آبادانی جزیره مدیون سرمایه گذاری در تعلیم و تربیت آن است.

آیین زنگ مقاومت و مهر به مناسبت گرامیداشت چهل و یکمین سالروز آغاز جنگ تحمیلی و بازگشایی مدارس با حضور جعفر آهنگران مدیرعامل سازمان منطقه آزاد، فرماندهان نیروهای مسلح مستقر در کیش و معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد و برخی فرهنگیان جزیره و با حضور مجاز دانش اموزان در مدسه پروین اعتصامی این جزیره برگزار شد.

این جزیره دارای ۵۱ مدرسه شامل ۲۳ مدرسه دولتی و ۱۸ مدرسه خصوصی با ۳۶۷ کلاس درس (۲۶۸ کلاس مدارس دولتی و ۹۹ کلاس مدارس خصوصی) است.

در این مدارس ۹ هزار و ۷۷۵ دانش آموز مشغول تحصیل بوده که هشت هزار و ۳۶۰ نفر در مدارس دولتی و یک هزار و ۴۱۵ نفر در مدارس خصوص مشغول علم آموزی هستند.

جزیره کیش با ۹۲ کیلومتر مربع مساحت و ۴۲ هزار نفر جمعیت از توابع شهرستان بندر لنگه استان هرمزگان بوده در آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.