«عزتاله آمرهای» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار امسال برای این طرح عمرانی مهم در نظر گرفته شده که تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافته است.
وی اظهار داشت: این طرح آبرسانی پیشرفت فیزیکی ۷۱ درصدی دارد و با تکمیل و بهرهبرداری از آن علاوه بر تامین آب بهداشتی ساکنان شهری تفرش، مردم ۴۰ روستای مسیر نیز از مزایای آن برخوردار میشوند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مرکزی گفت: انجام خط انتقال ۶۰ کیلومتری آبرسانی به تفرش ۶۰، کانالکشی و لولهگذاری ۶۰ کیلومتر خط اصلی، کانال کشی و لولهگذاری ۷۰ کیلومتر خطوط فرعی روستایی، ساخت حوضچه های هوا، ساخت چهار ایستگاه پمپاژ و برگزاری مناقصه و خرید پمپهای مورد نیاز ایستگاههای پمپاژ از مهمترین اقدامات اجرا شده در قالب این طرح بوده است.
آمرهای افزود: ۴۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع استانی امسال برای انجام فوری انتقال آب به شهر تفرش درنظر گرفته شده و پیشبینی میشود با تخصیص این منابع مالی تا پایان ماه جاری این طرح ضربتی به اتمام برسد.
وی اظهار داشت: تامین انرژی الکتریکی برای اجرای طرح اضطراری انتقال آب شهر تفرش صورت گرفته و این مهم از طریق چهار ایستگاه پمپاژ ۲ ایستگاه عملیاتی شده و ۲ ایستگاه درحال انجام است.
بهبود کیفی آب آشامیدنی و تامین آب شهر تفرش و ۴۰ روستای مسیر آن به میزان ۱۵۰ لیتر بر ثانیه در گرو اجرای طرح آبرسانی از چشمه هفتیان به این شهر است.
این طرح شامل هشت ایستگاه پمپاژ، ۲۸ مخزن ذخیره با حجم ۱۶ هزار مترمکعب و خطوط انتقال برق است.
شهرستان تفرش با ۲۵ هزار نفر جمعیت در ۸۵ کیلومتری شمال شرق اراک واقع است.