بجنورد- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: این شرکت ۵۰۰ میلیارد ریال از مشترکان طلب دارد که بیشترین میزان مطالبات مربوط به بخش اداری و دولتی و پس از آن خانگی است.

غلامحسین ساقی روز شنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان بصورت خودگردان اداره می شود و برای تامین هزینه های خود ناگزیر به وصول مطالبات از مشترکان است.

وی افزود: این شرکت برای تامین و توزیع آب شرب در شهرها و روستاها و ادامه خدمات در بخش های مختلف اعم از اتفاقات، فنی، آزمایشگاه و مانند آن نیازمند تعامل و همکاری مشترکان خود در پرداخت به موقع آب بهاست.

وی از مشترکان تحت پوشش خواست تا برای پرداخت بدهی خود اقدام کنند و افزود: ادامه  خدمات با پرداخت قبوض آب بها امکان پذیر است

ساقی با بیان این که بیش از ۵۰ درصد از مشترکان شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی خوش حساب هستند و در موعد مقرر بدهی خود را واریز می کنند اظهار داشت: از ۵۰ درصد دیگر مشترکان دیگر تقاضا داریم با پرداخت به موقع صورتحساب خود به جمع مشترکان خوش حساب بپیوندند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با گلایه از مدیران برخی ادارات و ارگانها گفت: طبق بررسی های انجام شده نام بعضی از ادارات و ارگانها در فهرست بدهکاران اصلی این شرکت دیده می شود در حالی که این بخش باید در پرداخت قبوض خود تلاش بیشتری داشته باشند و برهمین اساس از مدیران این دستگاه ها درخواست می شود نسبت به تسویه بدهی ادارات اقدامات لازم را به عمل آورند.

وی با اشاره به اینکه تاخیر و  پرداخت نشدن به موقع آب بها توسط مشترکان مشکلاتی را برای خدمت رسانی در شرکت بوجود آورده است، گفت: تاخیر در پرداخت آب بها باعث شده است شرکت در تامین هزینه ها برای  ارائه خدمات مستمر به شهروندان و در پرداخت حق و حقوقات کلیه ذینفعان با مشکل مواجه شود.

ساقی اظهار داشت: بر اساس بند ج ماده ۳۹-۴ آئین نامه عملیاتی این شرکت؛ در صورتیکه مشترک نسبت به پرداخت تمامی دیون خود به شرکت در مهلت مقرر اقدام نکند این شرکت می تواند انشعاب او را بصورت موقت قطع کند اما از آنجاییکه این شرکت همواره اعتماد مردم را بعنوان پشتوانه قوی برای خود داشته در این زمینه اقدامی نکرده است.

وی افزود: از مشترکان خود می خواهیم با پرداخت به موقع قبوض علاوه بر یاری رساندن به ما  تداوم بخش خدمات مستمر در این بخش نیز  باشند.

شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها و ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها دارد.  

در خراسان شمالی هشت سد با توان تنظیم ۲۳۴ میلیون مترمکعب آب در حال بهره برداری است اما خشکسالی امسال ذخیره آب سدهای خراسان شمالی را به  کمتر از ۴۰ درصد رسانده است.

طول رودخانه های این استان ۶ هزار و ۶۰۰ کیلومتر است.