احمد رییسی روز شنبه در جمع خبرنگاران که به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور در بیمارستان هاجر شهرکرد با مدافعان سلامت دیدار کردند، افزود: این بیمارستان در ابتدای شیوع ویروس کرونا فقط یک مخزن اکسیژن داشت اما با حمایتهای انجام شده سه دستگاه اکسیژنساز در این مرکز آموزشی درمانی مستقر شد و مشکلی در خصوص تامین اکسیژن وجود ندارد.
وی با اشاره به فعالسازی کلینیک تنفسی در این مرکز درمانی که برای نخستین بار در کشور اجرا شد، اظهار داشت: این موضوع به الگویی برای کشور تبدیل شد و در این کلینیک با تشکیل تیم تنفس خدمات تخصصی و کاملی به بیماران ارائه میشود.
رییسی برخورداری مرکز آموزشی درمانی بیمارستان هاجر از کادر درمان مجرب، متعهد و توانمند را از دیگر عوامل مدیریت مناسب و کاهش موارد فوتی ناشی از کرونا در این مرکز برشمرد و گفت: عملکرد مناسب این بیمارستان سبب شد تا بیمارانی از استانهای دیگر از جمله اصفهان در این بیمارستان پذیرش شوند.
این متخصص بیماریهای داخلی که از اسفندماه سال ۹۸ همزمان با آغاز شیوع کرونا مسئولیت مدیریت بیمارستان هاجر را برعهده گرفته است، با قدردانی از تلاش تمامی پرسنل این مرکز آموزشی درمانی یاد و خاطره شهیده دکتر رضوان نورمند چالشتری استاد دانشگاه و فلوشیب الکتروفیزیولوژی بالینی قلب و علیرضا صانعی از پرسنل تاسیسات از شهدای مدافع سلامت این بیمارستان را گرامی داشت.
رییسی، کمبود نیروی انسانی را از چالشهای بیمارستان هاجر شهرکرد عنوان کرد و گفت: اگر چه با پیگیریهای بسیار این کمبود نیرو تا حد زیادی برطرف شده است اما همچنان نیاز به نیروی بیشتری وجود دارد.
وی با بیان اینکه ۳۰۰ نفر از پرسنل مرکز آموزشی درمانی هاجر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند، خاطر نشان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون علیه کرونا تعداد مبتلایان کاهش یافته است.
رییسی با بیان اینکه کادر درمان این بیمارستان علاوهبر وظیفه درمان، در تقویت روحیه نشاط و امیدواری در بیماران نیز نقش مهمی دارند، افزود: تلاش شده تا با تقویت روحیه بیماران و اطرافیان آنها بخشی از بار نگرانی و ترس از دوش آنها برداشته شود.
به گزارش ایرنا، بیمارستان هاجر شهرکرد با حدود ۲۲ هزار مترمربع مساحت دارای حدود ۴۰۰ تخت فعال در بخشهای داخلی، بیهوشی، زنان، اطفال، عفونی و روانپزشکی از سال ۱۳۷۱ به بیماران خدمات رسانی میکند.
این مرکز آموزشی درمانی در دوران شیوع کرونا به اصلیترین مرکز بستری بیماران کرونایی در استان تبدیل شده است و در اوج موج پنجم بخشهای بسیاری از این مرکز به بستری بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده شد.
دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در حوزه درمان با در اختیار داشتن۲مرکز آموزشی،درمانی، هشت بیمارستان، یکهزار و ۸۱۲ تخت فعال بیمارستانی، ۹۸ آمبولانس پیش بیمارستانی(۱۱۵) و بیمارستانی و ۵۱ آمبولانس مراکز بهداشتی و امکانات تشخیصی به جمعیت بیش از ۹۰۰ هزار نفری این استان خدماترسانی میکند.
به مناسبت هفته دفاع مقدس از سوی بسیج رسانه چهارمحال و بختیاری، خبرنگاران با حضور در بیمارستان هاجر از مدافع سلامت قدردانی کردند.