به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در جلسهای با مدیران شرکتهای مأموریتی تابعه این سازمان اظهار داشت: تأمین اجتماعی سازمانی بزرگ و دارای تنوع خدمت و مشتری است. اجزای سازمان در کنار هم میتوانند کارها را جلو ببرند و همکاری و همافزایی اجزای سازمان در پیشبرد برنامهها نقش کلیدی دارد.
وی با بیان اینکه برنامه راهبردی و تحولی سازمان با فهم مشترک قابل پیادهسازی است، گفت: همه حوزههای فعالیت سازمان دارای نقاط اشتراک بوده و وجود فهم مشترک در بین واحدهای مختلف از مسائل مهمی است که باید در همه مجموعهها مورد توجه باشد.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی برنامهمحوری را نیز از مهمترین رویکردهای این سازمان درباره شرکتهای مأموریتی عنوان کرد و گفت: در حوزه شرکتهای تابعه برنامهمحوری به عنوان یک اصل باید مبنای فعالیتها باشد و الگوی مواجهه با آینده و نحوه ساختن آینده باید از طریق بر نامهمحوری مورد توجه قرار گیرد.
موسوی با بیان اینکه هدف نهایی سازمان تأمین اجتماعی و شرکتهای تابعه این سازمان خدمت بهینه به مردم است، گفت: در سازمان تامین اجتماعی و شرکتهای تابعه باید تولید خدمت انجام شود و ما باید برای ارتقا خدمات موجود اقدام کنیم.
وی تفویض اختیار کامل به حوزه اقتصادی در زمینه شرکتهای تابعه را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: وظیفه نظارت، ارزیابی و هماهنگی شرکتهای تابعه سازمان برعهده معاونت اقتصادی است.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به وجود شرکتهای مأموریتی در حوزه فرهنگی و پژوهشی اظهار داشت: هدف ما ایجاد تحول در حکمرانی تأمین اجتماعی است و اعتقاد داشته که تغییر و تحول در حکمرانی تامین اجتماعی در درجه اول با تغییر نگرش به حوزه تامین اجتماعی قابل انجام است.
موسوی افزود: اساس رفاه و تامین اجتماعی در کشور ما عدالت است و از همین نظرگاه باید به کارکرد این نظام در ادوار مختلف بپردازیم و قطعا برای ارتقاء اعتماد اجتماعی باید نسبت به مسئله عدالت توجه ویژه داشته باشیم.
در این جلسه مدیران شرکتها و موسسات رفاه و گردشگری تامین، خانه سازی، حسابرسی تأمین اجتماعی، بازرگانی بین المللی تامین اجتماعی، املاک و مستغلات، موسسه عالی پژوهش، انتشارات علمی و فرهنگی، رفاه گستر، مهندسان مشاور خانه سازی، موسسه فرهنگی و هنری آهنگ آتیه، میلاد سلامت و کار و تامین نیز گزارشی از عملکرد مجموعههای تحت مدیریت خود ارائه کردند و به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود پرداختند.
۱۳۵۲