تهران- ایرنا - اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا روز یکشنبه از دادن تعهد بین المللی به خروج تدریجی کشورش از سوخت های فسیلی سرباز زد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روزنامه «استریت تایمز» سنگاپور، «اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا از تعهد به خروج تدریجی استفاده از سوخت های فسیلی به عنوان اصلی ترین رویکرد کنفرانس تغییرات اقلیمی اجتناب کرد در حالی که نماینده او بر تحکیم تعهدات در مخالفت با اهداف برنامه های گازهای گلخانه ای تاکید کرده بود. 

استرالیا بزرگترین صادر کننده زغال سنگ جهان و همچنین بزرگترین صادرکننده گازهای گلخانه ای، مدتی است که برای همکاری با برنامه های کاهش گازهای گلخانه ای پیش از برنامه ماه نوامبر کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد در اسکاتلند تحت فشار قرار دارد. 

«صندوق بین الملل پول» از استرالیا خواست تا ضرب الاجل برای هدف دستیابی به برنامه های منطقه بدون سوخت فسیلی را تعیین کند.  

« اسکات موریسون» در مصاحبه با رسانه های استرالیایی پس از اجلاس واشنگتن گفت: دولت اش هنوز باید بر روی برنامه هایش کار کند و تعهداتش برای مهار استفاده از سوخت های فسیلی را که بخش بزرگی از صادرات این کشور است کاهش دهد. 

وی در ادامه مصاحبه با شبکه استرالیایی « اس بی اس » گفت: هنوز آمادگی ندارد صنعت کشورش را به زودی از استفاده از سوخت های فسیلی خارج کند." او با اشاره به اینکه اجباری در این کار نیست و کشورش در طول زمان با این تغییر مواجه می شود گفت :«ما به دنبال تکنولوژی های گذاری هستیم که در ۲۰ تا ۳۰ سال آینده ما را به هدف "منطقه پاک" برساند و این موضوع یک شبه اتفاق نمی افتد. » 

«بارنابی جویس» نماینده نخست وزیر در امور تغییرات اقلیمی نیز در مخالفت با سیاست های منطقه پاک گفت :« ما به این موضوع از این منظر می نگریم تا کسی شغل بومی خود را به دلایل غیرمنطقی از دست ندهد.» وی در ادامه اضافه کرد: "درآمدهای صنایع معدن و صنایع کشاورزی برای زندگی مردم منطقه حیاتی است و باید به یاد داشته باشیم که سوخت های فسیلی بزرگترین صادرات کشور ما را تشکیل می دهند."