به گزارش ایرنا حسین مدرس خیابانی روز یکشنبه در کارویژه مرز اظهارداشت: سیستان و بلوچستان، استانی مرزی بوده و طبیعی است که مهمترین موضوع در این منطقه استفاده از فرصتهای فراوان این مرزهاست.
وی افزود: در حوزه مرزها در ۲ بخش میتوانیم تسهیلگری کنیم یک بخش ظرفیتهای داخل سیستان و بلوچستان و هماهنگیهایی که بخش صنعت، بازارچه و فرمانداری انجام میدهد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: یک بخش دیگر هم که جزو اختیارات ما نبوده ولی اینکه ما ساکت بنشینیم و هیچکاری نکنیم قابل قبول نیست و باید تلاش کرده و این موضوعات را در هر دستگاه و حوزه خودش حل کنیم.
وی تصریح کرد: اگر سیستان و بلوچستان رونق پیدا کند کل کشور متنفع میشود زیرا بسیاری از کالاهایی که صادر میکنیم برای استانهای دیگر است.
مدرس خیابانی با بیان اینکه توسعه منتج به امنیت خواهد شد اظهارداشت: هر مرزی در دنیا که تبادل تجاری میکند موضوع امنیت آن بسیار دارای اهمیت است و اگر امنیت نباشد هیچ کار توسعهای نمیتوانیم بکنیم.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: بازارچه مرزی پسابندر با کمک تجار و منطقه آزاد در مرحله افتتاح رسیده و تنها بخش بیرونی آن مانده است.
مبین علی میر با بیان اینکه در مرز پیشین بازارچه رسمی فعال است و خرده فروشی آن نیز باید فعال شود افزود: در حوزه سیستان هیچ کدام از بازارچههایمان موافقت کشور مقابل را ندارد ولی طبق توافقات با طرف افغانستان تقریبا این کشور پای کار آمده است.