به گزارش روز سه شنبه ایرنا سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، مسعود نصرتی افزود: وزارت کشور به استناد بند «د» تبصره (۵) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، شهرداریها را برایاستفاده از اوراق مشارکت به سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی معرفی می کندد که این مهم تا سقف مبلغ ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار پیشبینیشده در قانون بودجه سال ۱۳۹۹ صورت پذیرفت.
وی ادامه داد: باتوجه به مشکلات پیش آمده، از جمله شیوع ویروس کرونا، شهرداری ها نتوانستند تا قبل از پایان سال ۱۳۹۹ اعتبار اوراق را جذب کند که با پیگیری های صورت گرفته و مساعدت دیوان محاسبات کشور، مهلت جذب اوراق، ابتدا تا پایان تیرماه و سپس تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۰ تمدید شد.
نصرتی افزود: با تمدید مهلت جذب اوراق مشارکت، رکورد بی نظیری در تامین مالی شهرداری ها از طریق اوراق مشارکت رقم خورد، بطوریکه ۷۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای پروژه های مترو، اتوبوسرانی و بافت فرسوده ۱۲ شهرداری کلانشهر، مرکز استان و بزرگ کشور جذب شد.
وی اضافه کرد: یکی از دلایل اصلی رشد میزان جذب اوراق مشارکت در سال های اخیر، پیگیری ویژه سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از شهرداری ها، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی بوده که دفتر امور اقتصادی و خدمات مالی سازمان بطور متمرکز مسئول پیگیری آن و تسهیل فرآیند جذب اوراق مشارکت و رفع موانع موجود بوده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ابراز امیدواری کرد که این اعتبارات جذب شده در پروژه های مترو، اتوبوسرانی و بافت فرسوده شهرداری ها، سبب بهبود خدمت رسانی به شهروندان کشور شود.