تهران- ایرنا- معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از ۱۵ میلیون دانش آموز سطح کشور حدود ۸۶ هزار نفر جزو خانواده شاهد و ایثارگرند که ۶۴ درصد آنان شاگردان ممتاز هستند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، سید امیر حسن قاضی زاده هاشمی روز سه شنبه در آیین زنگ ملی ایثار و مقاومت با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و شهدای گرانقدر این عرصه افزود: بر اساس اطلاعات و آمار موجود ۱۰۵ نفر از خانواده های شاهد و ایثارگر بدون استفاده از هر گونه سهمیه جزو دو رقمی های قبولی کنکور هستند.

وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان خانواده های شهدا و ایثارگر از استعداد بالایی برخوردار هستند، تصریح کرد: وجود با برکت این دانش آموزان وظیفه آموزش و پرورش را سنگین تر می کند که خداوند رحمان و رحیم چنین نعمتی را به ما ارزانی داشته است.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: این مهم علاوه بر اینکه وظیفه ما را سنگین تر کرده است بلکه باید شرایطی را فراهم کنیم تا سبب رشد و بالندگی این عزیزان در همه عرصه های نظام شویم.

وی با قدردانی از زحمت کشان عرصه تعلیم و تربیت وزارت آموزش و پرورش و فداکاری شهید علی لندی اظهار داشت: از ۲۳۰ هزار شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، ۳۶ هزار شهید مربوط به دانش آموزان هستند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: برخلاف برخی کشورهای درگیر جنگ، شهدای دانش آموز ما گرفتار جنگ نبودند، بلکه با انتخاب خودشان به جبهه رفتند و به شهادت رسیدند.

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه ملت ما اسطوره صبر و استقامت هستند و با ایستادگی خود تاکنون سبب یاس و ناامیدی و شکست دشمنان شده اند، عنوان کرد: کشوری مانند کره در طول دو هزار سال تاریخ خود، ۱۳۰۰ سال تحت اشغال بوده و تنها حدود ۷۰۰ سال حکومت کره ای داشته که آن هم ملوک و طوایفی بوده و هر روستای آن یک امپراطوری داشته است و غیر از حدود ۳۰ سال یک کشور متحد نداشته است، اما با ساخت فیلم و غیره خود را به عنوان یک تمدن قدیمی به خورد جهان می دهد.

وی افزود: این در حالی است که ما در عصر حاضر و گذشته تاریخ بلندی داریم و متاسفانه بخاطر اینکه آن را درست عرضه نمی کنیم دیگران برای ما قهرمان سازی می کنند.

قاضی زاده هاشمی در خصوص زنگ ملی ایثار و مقاومت گفت: امیدواریم با وجود این مهم جریانی شکل گیرد و سبب توجه جامعه ما به داشته های خود شود که بزرگترین داشته ما همین جوانان غیور و بصیر زمان است که باعث انتقال پیام به نسل های بعد خواهد شد.

معاون رییس جمهوری گفت: طبق قانون ۶۳ جامعه ایثارگران که مصوب حدود ۱۵ سال پیش است وجود این زنگ را در آن پیش بینی کرده است که می بایستی انجام می شده، اما قدری با تاخیر این کار به انجام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون حدود ۱۳۵۰ مدرسه شاهد فعال در سطح کشور وجود دارد، گفت: امید است در مدارس جدید شکل و نوع فعالیت آنان تغییراتی جهت رشد و بالندگی دانش آموزان به انجام رسد.

به گزارش ایرنا، آیین نواختن زنگ ایثار و مقاومت امروز با حضور سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در دبیرستان شاهد مبشر تهران برگزار شد.

در خاتمه این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان و خانواده معظم شهدا برگزار شد، از جمعی از خانواده معظم شهدای آموزش و پرورش قدردانی شد.