سنندج - ایرنا - فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: بسیجی‌وار فکر و عمل کردن و پیروی از اسلام ناب رمز عبور از همه توطئه‌ها است.

 به گزارش ایرنا، سردار سیدصادق حسینی روز سه شنبه در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در پردیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار داشت: امروز با عملیات روانی می خواهند پوسته ای از اسلام به جوانان ارایه و فرهنگ غربی را جایگزین فرهنگ اسلامی کنند و به دنبال آمریکایی‌های غیرآمریکایی هستند، یعنی افرادی که از فرهنگ خود گذشته و به فرهنگ غرب عمل کنند.

وی تاکید کرد: آمریکا تا زمانی از کشورهای تحت تسلط خود حمایت می کند که برایش سود و منفعت داشته باشد و نمونه آن را در افغانستان دیدیم که بالاخره این کشور را رها کردند.

سردار حسینی با بیان اینکه بر اساس فرموده رهبری، زنده نگه داشتن یاد شهدای دوران دفاع مقدس کمتر از اجر شهادت نیست و این موضوع باید همیشه مد نظر ما باشد اضافه کرد: رزمندگان در برابر یک تجاوز ایستادند که دنیا در یک طرف و ایران اسلامی در سوی دیگر این حادثه بود و در برنامه‌ریزی استکبار جهانی قرار بود، ایران در بین کشورهای منطقه تقسیم شود و این جسارت، ناشی از برآوردهای آنان از ضعیف بودن انقلاب نوپای اسلامی ایران بود.

وی افزود: هدف آنها ساقط کردن جمهوری اسلامی و انهدام ساختار سیاسی ایران بود چون با هویت اسلامی انقلاب کردیم که بر مبنای اسلام ناب محمدی شکل گرفته و پیروز شده بود.

فرمانده سپاه بیت االمقدس کردستان یادآور شد: حکومت استکبار جهانی با روی کار آمدن نظام اسلامی به خطر افتاده بود ولی وحدت مردم، رهبری و توکل به خدا مانع از دستیابی آنها به هدف شوم شان شد و در این راه خسارات بسیاری متحمل شده و به عنوان متجاوز در دنیا شناخته شدند و ایران توانست با سربلندی پیروز جنگ تحمیلی شود.

وی ادامه داد: ما پیروز جنگ شدیم چون پیروز عقیده بودیم و هدف و راه مشترکی را با وحدت و انسجام دنبال می کردیم و همین باعث شد تا در معادلات سیاسی جهان بعد از جنگ، ایران حرف اول را بزند و پیشرفت و استقلال ما در طول هشت سال دفاع مقدس رقم خورد.

 سردار حسینی به مجاهدت کادر درمان در مقابله با بیماری کرونا اشاره کرد و افزود: شهادت مدافعان سلامت، نشان داد که راه شهادت بسته نیست و کادر درمان با شرافت هر لحظه با مرگ رو در رو شدند تا جان بیماران را نجات دهند که این مهم روزهای جنگ و جهاد را تداعی کرد که به استقبال مرگ انتخاب شده یعنی شهادت رفتند.

وی اظهار داشت: کادر درمان با آگاهی به خطری که کرونا برای خود و خانواده‌هایشان داشت قدم در این راه گذاشتند و این همان فداکاری رزمندگانی است که از جان و هستی خود گذشتند تا مردم کشورمان در امنیت باشند.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با بیان اینکه تجربه کادر درمان در مقابله با کرونا، همان تجربه ایثارگری هشت سال دفاع مقدس است، گفت:  بخشی از موفقیت ما در حوزه پزشکی است که امروز بیشتر نیازهای درمانی ما در داخل کشور تامین می‌شود.

شهادت شروع یک فرهنگ جدید در کشورمان بود

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: شهادت شروع فرهنگ جدیدی در کشورمان بود که در دوران دفاع مقدس به دور از منیت و تنها برای فداکاری و ایثار نمود پیدا کرد.

دکتر فرزین رضاعی اضافه کرد: رزمندگان و شهدا جدا از وظیفه دینی و ملی، فرهنگ بسیجی و فداکاری را پایه ریزی کردند که با گذشتن از خود، ماندگاری دیگران را رقم زدند و هیاهویی نداشتند و این باید به نسل جوان ارائه شود.

وی با بیان اینکه دومین سالی است که در فضای باز این مراسم را برگزار می کنیم، افزود:  انتطار داشتیم که پاندمی کرونا سال گذشته به پایان برسد اما این بیماری با تداوم خود نشان داد که غیر قابل پیش‌بینی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: کرونا بسیاری از عزیزانمان را از ما گرفت و پنج شهید گرانقدر مدافع سلامت در این راه تقدیم کردیم.

دکتر رضاعی گفت: این پاندمی علاوه بر درد و رنج نکات مثبتی داشت بعد از سالها از پایان جنگ، صحنه های زیبایی از ایثار و فداکاری و همدلی پرستاران و کادر درمان را ترسیم کرد.

وی اظهار داشت: در کردستان با همت کادر درمان و بهداشت و همه خانواده بزرگ بهداشت و درمان، بیماریابی بالایی در سطح کشور را داریم و نرخ مرگ و میر پایین تر از متوسط کشوری است که با روحیه بسیجی‌گونه و تلاش برای ارائه بهترین خدمات این مهم تحقق یافت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: در زمینه تجهیزات درمانی کارهای بسیاری انجام شده و از دلایل پایین فوتی این است که کمبود و افت اکسیژن نداریم و تنها در ۲ شهرستان از کپسول استفاده می‌شود.

رضاعی تاکید کرد: با وجود مشکلات زیاد در زمینه واکسیناسیون و تعویق در پرداخت مطالبات کادر بهداشتی که در صف مقدم مقابله با کرونا هستند، از کم حاشیه‌ترین استانها بودیم و از اولین استانها که خانواده کادر بهداشت و درمان علیه کرونا واکسینه شدند.

وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۰ هزار واکسن روزانه تزریق می‌شود که همکاری دستگاه‌های اجرایی استان بی نظیر بوده است، افزود: در طرح شهید سلیمانی در زمینه بیماریابی و واکسیناسیون سپاه همکاری شایان توجهی داشته است که جای قدردانی دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: برای تهیه داروهای اصلی کرونا هیچ بیماری در استان مجبور به تهیه با قیمت گزاف از بازار آزاد نشد، ضمن اینکه تیمی هماهنگ در داخل و خارج از دانشگاه در استان فعالیت داشته و دارد و همین باعث شد تا کرونا همبستگی و همنوایی زیبایی را رقم بزند.

۳۱ شهریور سالروز شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعثی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، به عنوان آغاز هفته دفاع مقدس نامگذاری شده است و  از ۳۱ شهریور تا ۶ مهر ادامه دارد.

در ۲۴ ساعت منتهی به طهر روز سه شنبه ۶ مهر ۲۶۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی شد. در حال حاضر ۹۳۰ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند که ۵۷۲ نفر آنها به سنندج اختصاص دارد. با مرگ هشت بیمار دیگر شمار قربانیان کرونا در کردستان از اسفند ۱۳۹۸ تا ظهر جمعه به یک‌هزار و ۶۴۰ نفر رسید.