همدان- ایرنا- دومین پارک بانوان ملایر موقوفه "حاج نظر نصیری" با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال روز سه‌شنبه با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایرنا؛ معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر در آئین بهره‌برداری از پارک بانوان ملایر، کمک به حوزه بانوان را از اولویت‌ها دانست و اظهار داشت: برای هر پارکی که در حاشیه شهر ملایر احداث شود، ۵۰۰ میلیون تومان و در مجموع ۲ میلیارد تومان برای احداث بوستان‌های جدید اختصاص می‌دهیم.

"قدرت الله ولدی" از اختصاص ۲۰۰ میلیون تومان برای تکمیل تجهیزات پارک بانوان حاج نظر خبر داد و افزود: سال گذشته نیز ۱۵۰ میلیون تومان برای پارک بانوان اوقاف ملایر اختصاص داده شد.

وی خطاب به شهردار و اعضای شوراهای اسلامی شهر ملایر تاکید کرد: هفته‌ای ۲ یا سه مرتبه بازدید از محلات حاشیه شهر و یا مرکز شهر را برنامه‌ریزی کنند تا از نزدیک مسائل و مشکلات این محلات و به ویژه در حوزه زیرساخت‌ها بررسی و ساماندهی شود.

فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه مردم این شهرستان در خدمت‌رسانی به یکدیگر از هم سبقت می‌گیرند، بیان کرد: واقفان خیراندیش ملایری این سنت حسنه را به مردم فرهنگ‌مدار و ایثارگر این شهرستان نشان دادند.

ولدی ادامه داد: ملایر جزء سه شهر برتر کشور در حوزه وقف و ارایه خدمات موقوفه است که از این ظرفیت باید برای رفع مسایل و مشکلات مردم و توسعه و پیشرفت شهر استفاده شود. 

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان نیز ملایر را در احداث پارک‌های بانوان در سطح استان پیشتاز دانست و گفت: انتظار بانوان از اعضای شورای اسلامی و شهرداری رعایت عدالت جنسیتی در طراحی فضاهای شهری است.

"ربیعه علی‌محمدی" با اشاره به ۱۷ وظیفه جزء و کل شهرداری‌ها در حوزه زنان و خانواده، ایجاد فضای امن شهری در محل‌های رفت و آمد بانوان، نورپردازی فضاهای تاریک و عدم مشرفیت در طراحی شهری بر منازل را از جمله این وظایف برشمرد و عدم طراحی اسلامی در طراحی شهرها را از جمله مهمترین مشکلات جامعه اسلامی عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه خانه‌ها باید محل امنی برای بانوان باشد و از نور کافی استفاده شود، اظهار داشت: با طراحی غلط و عدم توجه به این نکته مشرفیت بسیاری در منازل دیده می‌شود که امیدواریم با کمک طراحان متبحر کشور این مشکل رفع شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان با اشاره به ظرفیت مناسب پارک بانوان تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های فرهنگی و متولی در امور بانوان و خانواده باید از این فضاها و بسترهای مهیا به عنوان آزمونه(پایلوت) برنامه‌های فرهنگی و ورزشی بانوان استفاده کنند.

علی‌محمدی گفت: پارک بانوان این قابلیت را دارد که ماهانه در آلاچیق‌های آن یک نمایشگاه مشاغل خرد خانگی برپا شود و ضمن پاسخگویی به مسائل شرعی بانوان در هفته، کلاس‌های آموزشی در حوزه سلامت، ساختار قامتی بانوان، برنامه‌های فرهنگی و هنری کودکان برگزار شود.

شهردار ملایر نیز احداث پارک بانوان و بوستان‌های مختلف در نقاط مختلف شهر را در راستای ایجاد نشاط و سلامتی، رفع نیازهای فرهنگی، ایجاد تحرک و انگیزه در بانوان و کاهش آسیب‌های اجتماعی از طریق مشارکت‌های اجتماعی دانست و اظهار داشت: دومین پارک بانوان ملایر در یکی از نقاط حاشیه شهر واقع در بلوار شهید تاجوک به وسعت یک هکتار احداث شد که موقوفه حاج نظر نصیری است.

"مجید فرجی" اعتبار هزینه شده برای این پارک را ۱۵ میلیارد ریال عنوان کرد و مسیرهای پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، زمین ورزشی، زمین بازی کودکان، سرویس‌های بهداشتی، مبلمان شهری، وسایل ورزشی، تجهیزات بازی، سوئیت نگهبانی، سیستم روشنایی، محوطه فضای سبز، آلاچیق و مسیر دوچرخه سواری بانوان را از امکانات این پارک برشمرد.

به گزارش ایرنا؛ نخستین پارک بانوان ملایر در منطقه شمال شهر با مساحت ۲۱ هزار مترمربع از موقوفات سیف‌الدوله احداث شده و زیر نظر اداره اوقاف و امور خیریه ملایر است.