تهران- ایرنا- داور پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، پیشنهاد داد شرکت‌کنندگان در جشنواره موسیقی جوان بدون شرکت در کنکور وارد دانشگاه شوند.

به گزارش روز چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا از پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، حسین رضایی نیا، نوازنده و داور بخش دف جشنواره پانزدهم با بیان اینکه برخی نوازنده ها در دل این جشنواره ارتقا یافتند، گفت: زمینه ایجاد انگیزه برای شرکت کنندگان فراهم شود. از آنجا که ورود به دانشگاه های موسیقی به واسطه پذیرش محدود، سخت است، از دل جشنواره موسیقی جوان به هر دانشگاه یک تا ۲ نفر برای ادامه تحصیل معرفی شوند.

وی تاکید کرد: در این صورت، علاوه بر افزایش اعتبار جشنواره، هنرجویان بدون کنکور و واسطه امکان تحصیل پیدا می کنند.

رضایی نیا با اشاره به نقش تاثیرگذار جشنواره در روند موسیقی کشور، اظهار داشت: این تاثیرگذاری به قدری بود که هر سال بر تعداد شرکت کنندگان افزوده می شود.

وی ادامه داد: جشنواره موسیقی جوان، یکی از معتبرترین جشنواره هایی است که در ایران برگزار می شود و آثار آن را کارشناسان متبحری بررسی می کنند. همین مسأله به دیده شدن نوازندگان جوان کمک بسزایی کرد. البته نمی توان از نقش فضای مجازی در معرفی و دیده شدن شرکت کنندگان غافل شد.

رضایی نیا با اشاره به حضور اکثریت اساتید موسیقی در جایگاه داور جشنواره موسیقی جوان و اعتباربخشی به این رخداد موسیقایی، گفت: سال هاست بسیاری استادان موسیقی به واسطه ضعف در مدیریت جشنواره موسیقی فجر در آن حضور پیدا نمی کنند و نسبت به آن دلسرد شده اند؛ اما در ترکیب هیأت داوران جشنواره موسیقی جوان، پیشکسوتان و بزرگان موسیقی حضور دارند.

داور پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، ادامه داد: این مسأله نه تنها باعث اعتبار بخشی به جشنواره شد بلکه برای جوانان علاقه ایجاد کرد، چرا که مشاهده آثار جوانان توسط هنرمندان پیشکسوت باعث افزایش انگیزه می شود.

این نوازنده دف درباره داوری پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، بیان کرد: هیأت داوران امسال اجازه مشاهده تصویر بینندگان را نداشتند و داوری ها فقط از طریق شنیدن صدای ساز صورت گرفت. داورها حتی اسم شرکت کنندگان و مشخصات آنها را هم متوجه نشدند و فقط بر اساس صدای ساز نمره دادند.

وی در خصوص نقاط قوت و ضعف شرکت کنندگان، گفت: نقطه قوت کمتر در آثار شرکت کننده دیده شد چرا که خلاقیت کمتر بود؛ شرکت کنندگان، آثار تکراری و کپی شده را اجرا می کردند. خلاقیت نداشتن در این آثار موج می زد اما در کل رقابت نزدیکی بین شرکت کنندگان وجود دارد.

داور پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان با اشاره به نقاط قوت شرکت کنندگان دوره پانزدهم جشنواره، اظهار داشت: حضور در چنین جشنواره ای، نقطه قوت هر شرکت کننده است چرا که بواسطه این رویداد مهم موسیقی دیده می شوند و به آنها در زمینه موسیقی می افزاید.

به گزارش ایرنا، داوری‌های مرحله مقدماتی بخش موسیقی ایرانی و کلاسیک پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در حال اتمام است و به زودی نتایج مرحله اول از سوی دبیرخانه جشنواره اعلام می‌شود.