رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این مراسم گفت: شهید هاشمینژاد مبارز مومن، خستگی ناپذیر، انسانی مسوولیت شناس، دلداده اهل بیت (ع)، مرد میدان و جلوه فریاد بود که میتوان از او به عنوان مظهر خوبیها یاد کرد.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری با بیان اینکه علت ماندگاری برخی شخصیتها در تاریخ قداست و تعالی هدف آنها و انجام کار برای خدا است افزود: نسلهایی که پس از اینگونه افراد میآیند سعی میکنند حرکات و رفتار خود را بر اساس آنها تنظیم کنند و آنها را الگوی زندگی و معرفتی خود قرار دهند.
وی ادامه داد: توجه به شرایط خاصی که افراد ماندگار در تاریخ انجام دادند نیز بسیار مهم است، اگر کاری بهنگام و در شرایط خود انجام شود باعث ماندگاری خواهد شد همچنین آگاهی و بصیرت افراد و آینده نگری و هشدار دادن نیز از دیگر مواردی است که ماندگاری انسان را به دنبال دارد.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: شهید هاشمینژاد هر سه ویژگی را داشت و به دور از مقام پرستی و جاه طلبی، دارای بصیرت بود و در زمانی که استبداد همه جا را فرا گرفته بود فریاد آزادی و عدالت طلبی سر داد.
وی با بیان اینکه شهید هاشمینژاد با سخنرانی و کتابهای خود به جامعه آگاهی میبخشید افزود: این شهید والا مقام همراه با رهبر معظم انقلاب و مرحوم واعظ طبسی چهرههای بارز و پرچمدار مبارزه علیه طاغوت بودند.
شهید هاشمینژاد از فعالان مبارزه با رژیم ستمشاهی بود که بعد از انقلاب دبیر حزب جمهوری اسلامی در مشهد شد.
وی هفتم مهر ۱۳۶۰ با انفجار انتحاری نارنجک توسط یکی از اعضای نفوذی منافقین در دفتر این حزب در مشهد به شهادت رسید و در دارالسلام حرم مطهر حضرت امام رضا (ع)به خاک سپرده شد.
مراسم چهلمین سالگرد شهادت آیت الله هاشمینژاد با همکاری آستان قدس رضوی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و با حضور استاندار خراسان رضوی، امام جمعه مشهد، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی و جمعی از زائران و مجاوران برگزار شد.