تربتحیدریه- ساخت سلف سرویس سبز (بخارپز) و آشپزخانه صنعتی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با حضور مسوولان محلی در پردیس آموزش و فناوری سلامت این دانشگاه آغاز شد. رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در این مراسم گفت: ساخت این سالن غذاخوری بر اساس تفاهمنامه این دانشگاه با مجمع خیران خراسان رضوی، صندوق رفاه دانشجویان و معاونت دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال آغاز شده که پس از یک سال بهرهبرداری خواهد شد. دکتر حسین ابراهیمیپور افزود: سالن غذاخوری و آشپزخانه صنعتی این دانشگاه در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع در ۲ طبقه ساخته میشود. وی با بیان اینکه این سالن غذاخوری سومین مجموعه آشپزخانه سبز در دانشگاههای علوم پزشکی کشور است ادامه داد: اصطلاح سبز بدان معنی است که پختن غذا در آن به صورت بخارپز است.
مشهد- معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: رای گیری آنلاین نهمین دوره انتخابات هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان به علت ترافیک زیاد در شبکه مدت یک و نیم تا ۲ ساعت با اختلال مواجه شد. محمدعلی منصوری در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: رای گیری در این انتخابات از ساعت هشت صبح امروز همزمان با هفت استان دیگر آغاز شد که پس از ۲ ساعت به دلیل ترافیک زیاد در شبکه متوقف شد و از ساعت ۱۱ پس از رفع اشکال در سیستم دوباره ادامه یافت. وی ادامه داد: این انتخابات برای نخستین بار به صورت الکترونیکی (آنلاین) برگزار شد و براساس قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب سال ۱۳۷۴ مجلس شورای اسلامی، دستگاه ناظر بر انتخابات سازمان نظام مهندسی، اداره کل راه وشهرسازی استان است. معاون اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی تعداد اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان این استان را حدود ۳۶ هزار و ۶۰۰ نفر در رستههای عمران، ترافیک، نقشه برداری، معماری، شهرسازی، تاسیسات الکتریکی و تاسیسات مکانیکی اعلام کرد و گفت: ۱۱۳ نفر نامزد عضویت در هیات مدیره جدید سازمان نظام مهندسی استان شدند.
تربت حیدریه- قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی تربتحیدریه در شانزدهمین مرحله رزمایش کمک های مومنانه ۵۰۰ بسته کمک معیشتی به ارزش یک میلیارد ریال بین نیازمندان این شهرستان توزیع کرد. دبیر این قرارگاه به خبرنگار ایرنا گفت: ارزش هر بسته کمک معیشتی ۲ میلیون ریال و شامل برنج ایرانی، روغن، حبوبات، ماکارونی، رب و سویا است. محمود اشرف زاده افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون این قرارگاه بیش از پنج هزار بسته کمک معیشتی بین نیازمندان حاشیه شهر و مناطق محروم روستایی توزیع کرده است.
قوچان- مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی قوچان گفت: تعداد تماسهای پارسال با سامانه ۱۲۵ در این شهر ۱۰ هزار و ۲۶۳ مورد بود که امسال با کاهش ۱۷ درصدی به هشت هزار و ۵۴۴ مورد رسید. حسنعلی ولی زاده در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از علتهای کاهش این تعداد معرفی مزاحمهای تلفنی به مرجع قضایی و اخذ تعهد از آنان بوده است. وی تعداد عملیات انجام شده توسط نیروهای سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر قوچان در خارج محدوده شهری را ۴۲ فقره و در داخل شهر ۴۰۲ فقره ذکر کرد و ادامه داد: در نیمه نخست امسال ۳۸ فقره اطفای حریق در این شهر انجام شده که این تعداد در مدت مشابه پارسال ۴۶ فقره بوده و بیشتر در حریم شهر و محدوده خدماتی انجام شده است. مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی قوچان با بیان اینکه امسال به علت خشکسالی و عدم بارندگی، حریق مزارع، علفهای هرز و فضای سبز شهرداری افزایش یافته است گفت: سال گذشته اطفای حریق علفهای هرز ۳۹ مورد بود که امسال به ۷۱ مورد رسید. وی شیوع کرونا و انجام فعالیتهای پیشگیرانه سازمان آتشنشانی را علت عمده کاهش حریق در شهر طی سال جاری دانست و افزود: پارسال ۳۹ مورد اطفای حریق واحدهای تجاری، صنعتی و اتومبیل در قوچان انجام شد که این تعداد امسال به ۲۹ مورد کاهش یافت. ولی زاده با بیان اینکه این سازمان ۲۰ نوع خدمت در حوزههای مختلف ارائه میدهد ادامه داد: تعداد عملیات انجام شده مربوط به گازگرفتگی، نشت گاز و تصادف جادهای در این شهر نیز سال گذشته به ترتیب ۱۵ و ۱۶ مورد بوده که این تعداد در سال جاری به هفت و ۱۲ مورد کاهش یافت. وی گفت: امسال عملیات نجات حیوانات افزایش یافت بطوریکه ۴۶ مورد عملیات نجات طی سال گذشته امسال به ۸۸ مورد و درزمینه زندهگیری مار هم از هشت مورد به ۳۸ مورد رسید که یکی از دلایل آن گرمای هوا و خشکسالی است. مدیرعامل سازمان آتشنشانی قوچان از صدور ۶۲ اخطار کتبی برای ادارات و سازمانهای این شهر به دلیل عدم رعایت موارد ایمنی خبر داد و افزود: برای اولین بار طرح ممیزی ساختمانهای چهار طبقه یا بلندمرتبه در این شهر انجام خواهد شد که این پایش در پیشگیری از حادثه مؤثر است.
کاشمر- مراسم بزرگداشت مرحوم علامه حسن زاده آملی در کتابخانه عمومی شهید مدرس (ره) کاشمر برگزار شد. استاد حوزه علمیه کاشمر در این مراسم گفت: درسی که ما از علمایی همچون علامه حسن زاده آملی آموختیم این است که باید تلاش کنیم در مسیر مستقیم هدایت قرار بگیریم. حجتالاسلام یاسر طاهری افزود: علامه حسن زاده آملی به ما آموخت که زندگی همان بندگی است و سیر و سلوک عرفانی جدا از زندگی نیست. یکی از شعرای برجسته کشور نیز در این مراسم با تشریح ویژگیهای ادبی و عرفانی کتاب الهی نامه مرحوم علامه حسن زاده آملی به خوانش بخشهایی از این کتاب پرداخت. سعید تاج محمدی گفت: ویژگی خاصی که کتاب الهی نامه مرحوم حسن زاده آملی دارد این است که علاوه بر زیبایی وجذابیت لفظ، دارای محتوای غنی و مبتنی بر معارف برجسته دینی و قرآنی است. رییس اداره کتابخانههای عمومی کاشمر نیز با گرامیداشت یاد علامه حسن زاده آملی، بزرگداشت بزرگان علم و ادب و فرهنگ را از وظایف ذاتی کتابخانههای عمومی دانست. محمد فیض عارفی گفت: کتابخانههای عمومی علاوه بر ارائه خدمات کتابخانهای، مانند یک پایگاه فرهنگی با برگزاری محافل و برنامههای مختلف نسبت به ارتقای سطح علم و فرهنگ جامعه تلاش می کنند.