به گزارش ایرنا، «نصرتاله طاقتیاحسن» عصر چهارشنبه در بازدید استاندار همدان از مرکز چاپ و بستهبندی همدان افزود: چشمانداز ۲۰ ساله برای این مجموعه تعریف شده بود که در ۱۰ سال باقیمانده و تا فازهای توسعهای بعدی به ایجاد اشتغال برای ۲ هزار نفر دست خواهیم یافت.
وی ادامه داد: این مجموعه فرهنگی با پنج فاز توسعهای در حال راهاندازی فاز ششم توسعهای تا سال ۱۴۰۱ است.
طاقتی احسن چاپ لیبل را فاز چهار برشمرد و خاطرنشان کرد: چاپ بر روی انعطافپذیرها به عنوان فاز پنجم راهاندازی شده و در حال انجام است.
مدیر مرکز چاپ و بسته بندی پیام رسانه از راه اندازی شرکت همدانپیام پلاس خبر داد و یادآور شد: همدانپیام پلاس یک شرکت خلاق در حوزه رسانه بوده که در پارک علم و فناوری مستقر است.
طاقتیاحسن با بیان اینکه اولویت این مجموعه حمایت از توسعه استان و دفاع از حقوق مردم است عنوان کرد: در حال حاضر ۹۰ پرسنل در رسانه کاغذی و دیجیتال و ۸۰ پرسنل در چاپخانه بهطور مستقیم مشغول بهکار هستند.
وی با اشاره به مشکلات شهرک صنعتی بهاران عنوان کرد: این منطقه با مشکل مخابراتی و آنتندهی موبایل مواجه است و هیات مدیره این شهرک تقاضای رفع چالشهای آن را دارد.
مدیر مرکز چاپ و بسته بندی پیام رسانه همدان به نیمهکاره بودن زیرگذر شهرک بهاران نیز اشاره کرد و گفت: سالهاست این زیرگذر نیمهکاره رها شده که اگر ایجاد شود بسیاری از مشکلات ترافیکی و تصادفات این منطقه حل خواهد شد.
طاقتی احسن اظهار داشت: مرکز چاپ و بستهبندی همدان برای معرفی توانمندیهای استان در حوزه چاپ و بستهبندی و جذب مشتریان داخلی و خارجی طبق روال سالهای گذشته از جمعه همین هفته در بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی تهران حضور خواهد داشت.
وی با بیان اینکه از سال ۹۱، این دهمینبار است که این چاپخانه در نمایشگاه بینالمللی صنعت چاپ و بستهبندی ایران حضور مییابد ادامه داد: نمایشگاه صنعت چاپ و بستهبندی ایران از برند ۲۸ساله برخوردار است و درحال حاضر یکی از نمایشگاههای بزرگ منطقه خاورمیانه محسوب میشود.
مدیر مرکز چاپ و بسته بندی پیام رسانه همدان هدف از دهمین حضور مرکز چاپ و بستهبندی همدان در نمایشگاه بینالمللی چاپ و بستهبندی تهران را ارائه جدیدترین خدمات و محصولات برای حمایت از تولید داخل، حمایت از صنایع داخلی و انتقال دانش و تکنولوژی برشمرد.
وی توضیح داد: شناسایی بازارهای جدید کار، کمک به توسعه و رونق فضای کسبوکار استان، توجه به شعار سال و حضور در جمع بزرگان صنعت چاپ دنیا از دیگر اهداف حضور در نمایشگاه است.
طاقتی احسن اضافه کرد: مرکز چاپ و بستهبندی همدان در این دوره نیز با فاز جدید توسعهای در نمایشگاه حضور خواهد داشت و شرکت R&D مستقر در پارک علم و فناوری استان در بیست و هشتمین نمایشگاه چاپ و بستهبندی تهران به ارایه خدماتی از جمله بستهبندی میوه صادراتی، بستهبندی پاکتهای مختلف فست فودی و بستهبندی حبوبات و ادویهو مواد غذایی خواهد پرداخت.
وی اظهار داشت: چاپ سلفون، لیبلهای چسبدار و شیرینک، تولید انواع پاکتهای سلفون، ساشه، فیلم و کاغذی بدون سیلندر و کلیشه از جمله خدمات دیگری است که در این مرکز ارایه میشود و در نمایشگاه نیز معرفی خواهند شد.
مدیر مرکز چاپ و بسته بندی پیام رسانه همدان یادآور شد: مرکز چاپ و بستهبندی همدان دارای خطوط مختلف چاپ با ۲۰۰ عنوان چاپ نشریات غرب کشور، ماشینآلات و تجهیزات چاپ افست ورقی، واحد لیتوگرافی، خط کامل صحافی اتوماتیک و خط تولید لیبل و خدمات جانبی است.
طاقتی احسن عنوان کرد: این چاپخانه مدرنترین ماشینآلات لیبل کشور با تکنولوژی اروپایی را داراست و هدف آن استفاده از دستگاههای بهروز، جلوگیری از خروج ارز در حوزه چاپ و تولید لیبل و لفافهای بستهبندی در کشور است.
استاندار همدان به همراه معاون اقتصادی استانداری و تعدادی از مدیران استان از مرکز چاپ و بسته بندی همدان بازدید و از نصرت اله طاقتی احسن مدیر مرکز چاپ و بسته بندی پیام رسانه با اهدا لوحی قدردانی کرد.