مطالبات مردمی در شبکههای اجتماعی با این مضمون مطرح شد که شهدای گمنام مدفون در شهرستان فیروزآباد بعد از گذشت ۱۵ سال از خاکسپاری، هنوز گنبد و بارگاهشان آلاچیق است.
حسین آرگیو فرماندار فیروزآباد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هدف از دفن شهدای گمنام در دانشگاهها، روستاها و پارکها این است که به خودمان و بویژه نسل جوان جامعه یادآوری کنیم عدهای در برههای از تاریخ این سرزمین برای عزت و شرف اسلام و انقلاب جان خود را نثار کردند.
وی افزود: حرمت، جایگاه و شان این شهیدان با ساخت المان مناسب و مرکزی فرهنگی باید در جامعه حفظ شود.
فرماندار شهرستان فیروزآباد ادامه داد: بسیاری از المانهای شهدای گمنام و مراکز فرهنگی محیطی برای زیارت مردم و مکانی برای اجرای برنامههای متناسب با شان شهیدان است.
آرگیو با اشاره به مقبره شهدای گمنام شهرستان فیروزآباد اضافه کرد: این مکان با برنامه ای از پیش تعیین شده بر روی تپه ای به دور از شهر و منازل مسکونی طراحی شده است.
فرماندار شهرستان فیروزآباد بیان داشت: پیش از این، بلوار کشی، لبه گذاری و آسفالت بیش از یک کیلومتر مسیر دسترسی به این مقبره به عرض ۴۰ متر احداث شده است.
آرگیو خاطرنشان کرد: پله گذاری و نور پردازی این محوطه وسیع از دیگر اقدامات دستگاه های متولی در این مکان فرهنگی است.
وی تصریح کرد: با پیش بینی های اعتبار عمرانی و فرهنگی ، تنها المان شهدای گمنام که به صورت موقت اجرا شده باید تغییر یابد و با سبک معماری اسلامی ایرانی ساخته شود.
آرگیو گفت: از همکاری و پیشنهاد طراح بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در این زمینه استقبال خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان فیروزآباد افزود: احداث نماد و یادمان شهدای گمنام باید در شان و جایگاه این شهدا احداث و با همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط و رعایت تشریفات اداری انجام شود.
آرگیو گفت: طراحی المانهای شهدای گمنام باید تخصصی باشد و تجربه موفق شهرهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
یادگار هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: مزار شهیدان زیارتگاهی برای مردم هستند به همین دلیل باید این یادمانها متناسب با شان و جایگاه آنان احداث شود.
شهرستان فیروزآباد در ۹۲ کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع است.