به گزارش ایرنا ، این مراسم را هیات امنای مسجد حسن زاده آملی برگزار کرد و در آن جمعی از علما ، مسئولان و مردم با رعایت شیوهنامههای بهداشتی حضور داشتند.
حجت الاسلام صمدی آملی از شاگردان علامه در این مراسم با تشریح خصوصیات علامه حسن زاده آملی ، گفت:علامه حسن زاده بارها در کتاب ها و گفته هایشان اعلام کردند که اگر کسی می خواهد به خدا نزدیک شود باید با وسیله ای باشد که آن وسیله جز پیامبر و اهل بیت نیست.
وی افزود: حسن زاده آملی به وسیله اینها به خداوند متعال نزدیک شد و از این طریق نیز یاریگر دیگر انسان ها شد و به خدمت خلق خدا پرداخت .
صمدی گفت : ایشان خدمت بزرگی به دین اسلام و شیعه کرده است و افراد زیادی با رهنمود های این استاد عالی قدر به سمت شیعه شدن گرایش یافتند.
همچنین امروز در هفتمین روز از ازتحال این عالم ربانی مراسمی در حسینیه روستای ایرا، زادگاه علامه حسن زاده آملی برگزار شد. در این مراسم نیز یدالله یزدان پناه از شاگردان علامه سخنرانی کرد.
در این مراسم مردم محلی با حضور برسر مزار علامه ذوالفنون ، فاتخه خوانی و مرثیه سرایی کردند.
علامه حسن زاده آملی در سن ۹۳ سالگی و پس از یک دوره سخت بیماری شنبه سوم مهر ماه ۱۴۰۰ دیده از جهان فروبست. علت فوت علامه از سوی مسئولان درمانی عارضه قلبی ناشی از کهولت سن اعلام شده است.
حسنزاده آملی در اواخر سال ۱۳۰۷ هجری خورشیدی در روستای « ایرا » بخش لاریجان از توابع شهرستان آمل متولد شد. او در ۶ سالگی خواندن و نوشتن را در مکتبخانه آموخت و در سال ۱۳۲۳ دروس حوزوی را آغاز کرد.
علامه در سال ۱۳۴۲ش از تهران به قم رفت و به مدت ۱۷ سال در دروس علامه طباطبایی، برادر علامه و سید محمدحسن الهی حاضر شد. این فیلسوف بزرگ ایرانی پس از سکونت در قم، ۱۴ دوره شرح منظومه، چهار دوره اشارات، یک دوره اسفار اربعه و چهار دوره شرح فصوص قیصری را تدریس کرد. شرح تمهید و مصباح الانس نیز از جمله تدریسهای اوست. او همچنین حدود ۱۷ سال دروس ریاضیات، هیات، وقت و قبله را درس داده که کتاب دروس «معرفة الوقت و القبلة» محصول آن درسهاست.
علامه حسن زاده آملی، کتابهایی چون نهجالبلاغه، اسفار اربعه، کشف المراد، کلیله و دمنه و گلستان سعدی را تصحیح کرده و دیوان اشعاری نیز به چاپ رساند.