زاهدان- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از آماده باش امدادگران هلال احمر این استان برای مقابله با حوادث احتمالی از وقوع طوفان حاره‌ای و هشدار قرمز هواشناسی خبر داد.

علیرضا میربهاءالدین روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بدنبال هشدار سطح قرمز در پی وقوع طوفان حاره‌ای برای مقابله با حوادث احتمالی و بر اساس تصمیمات نشست ستاد بحران سیستان و بلوچستان مقرر شد تمامی نیروهای امدادی، اعضای تیم‌های واکنش سریع و تمامی کارکنان ستادی و شهرستانی در حالت آماده باش قرار گرفته و تجهیزات برای مقابله با حوادث احتمالی نیز فراهم شود. 

وی ادامه داد: همچنین به منظور رسیدگی و مدیریت وظایف محوله معاون امداد و نجات سیستان و بلوچستان در منطقه حضور داشته و  تمامی نیروهای نجاتگر و امدادگر به حالت آماده باش قرار گرفته‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان بیان کرد: این نهاد در تمامی حوادث برای خدمات رسانی به آسیب دیدگان با بهره‌گیری از تجهیزات امدادی سبک، نیمه سنگین و سنگین آماده است.

به گفته استاندار سیستان و بلوچستان؛ هشت شهرستان چابهار، کنارک، زرآباد، سرباز، قصرقند، راسک، نیکشهر و دشتیاری در جنوب استان تحت تاثیر طوفان حاره‌ای قرار می‌گیرند.

حسین مدرس خیابانی اظهارداشت: بلافاصله پس از هشدار هواشناسی مبنی بر بروز طوفان حاره‌ای ستاد بحران سیستان و بلوچستان تشکیل و تمامی دستگاه‌های امدادرسانی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و نیروهای مسلح به حال آماده باش در آمدند.

وی ادامه داد: همچنین اطلاع رسانی گسترده به مردم برای جلوگیری از تردد داده شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تمام شناورهای صیادی به ساحل و اسکله‌ها منتقل شدند و بلافاصله دستورات لازم برای انتقال کالاهای اساسی از کشتی‌ها به انبارها ذخیره با استفاده با تمام توان ناوگان حمل و نقل جاده‌ای داده شد.

وی ادامه داد: تقویت انبارهای هلال احمر از نظر موادغذایی و آماده باش تمامی ماشین آلات سنگین راهداری برای کمک به دستگاه‌های اجرایی از دیگر اقدامات بود که مورد توجه قرار گرفت.

مدرس خیابانی بیان کرد: هم‌اینک ارتباط منظم‌ با مدیریت ستاد بحران کشور برقرار است تا مشکلات طوفان حاره‌ای به حداقل برسد.

وی تصریح کرد: توفان حاره‌ای هم‌اینک در حدود ۳۰۰ کیلومتری جنوب بندر چابهار بوده که با سرعت بین ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر در حال حرکت است که بر اساس پیش‌بینی‌ها فردا مناطق جنوبی استان را تا عمق ۱۰۰ کیلومتر یعنی هشت شهرستان ذکر شده را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

َاستاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: تمام مدارس جنوب این استان که به صورت حضوری بودند تعطیل شدند.

وی با بیان اینکه جان شهروندان در اولویت ستاد بحران قرار دارد افزود: تمام پارک‌های ساحلی جنوب استان تعطیل است و از شهروندان خواسته شده ضمن حفظ آرامش از تردد در حاشیه رودخانه‌های محلی خودداری کنند.