در این مراسم نماینده ولی فقیه، استاندار گلستان، شماری از مسوولان، فرماندهان و سرداران نظامی، انتظامی و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان در این مراسم با اشاره به جایگاه علمی و ویژگی های اخلاقی مرحوم علامه حسن زاده گفت: این عالم جلیل القدر و فقیه سعید آسمانی مظهر تجلی آیات آفاقی و انفسی آفرینش است.
حجت الاسلام احمدرضا احمدی اظهار داشت: پیشرفت در علوم حوزوی، ، علم ریاضیات، نجوم، فلسفه، عرفان و طب می تواند انسان را به درجه های بالای معنویت و عرفان برساند اما طی کردن مسیر کمال بیش از همه این ها به شناخت انسان از خود وابسته است که علامه حسن زاده در این بخش به کمال رسیده بود.
وی افزود: اگر انسان به شناخت کاملی از خود برسد قلههای کمال را می پیماید چرا که گنجینه آفریده های خداوند در درون انسان است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان ادامه داد: علامه حسن زاده کوهی از علم بود و به گفته آیت الله جوادی آملی وجود ایشان به تنهایی با کل جمعیت ایران برابری می کرد.
علامه حسن حسنزاده آملی دانشمند برجسته و عالم شاخص دینی، شنبه سوم مهرماه به دلیل نارسایی قلبی پیشرفته ناشی از کهولت سن در ۹۳ سالگی و پس از یک دوره سخت بیماری در بیمارستانی در شهر آمل دیده از جهان فرو بست.
ایشان در سال ۱۳۰۷ در روستای «ایرا» بخش لاریجان از توابع شهرستان آمل متولد شد. او در ۶ سالگی خواندن و نوشتن را در مکتبخانه آموخت و در سال ۱۳۲۳ دروس حوزوی را آغاز کرد.
این علامه ذولفنون در سال ۱۳۴۲ از تهران به قم رفت و به مدت ۱۷ سال در دروس علامه طباطبایی، برادر علامه و سید محمدحسن الهی حاضر شد و پس از سکونت در قم، ۱۴ دوره شرح منظومه، چهار دوره اشارات، یک دوره اسفار اربعه و چهار دوره شرح فصوص قیصری را تدریس کرد. شرح تمهید و مصباح الانس نیز از جمله تدریسهای اوست. او همچنین حدود ۱۷ سال دروس ریاضیات، هیات، وقت و قبله را درس داده که کتاب دروس «معرفة الوقت و القبلة» محصول آن درسهاست.
علامه حسن زاده آملی، کتابهایی چون نهجالبلاغه، اسفار اربعه، کشف المراد، کلیله و دمنه و گلستان سعدی را تصحیح کرده و دیوان اشعاری نیز به چاپ رساند.