ساری - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان آمل گفت که تاکنون ۹۶ هزار و ۷۷۰ نفر معادل ۲۸.۸ درصد شهروندان این شهرستان هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

احمدعلی رمضانی روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در مجموع تاکنون دز نخست واکسن کرونا به ۳۱۶ هزار و ۷۴ نفر از جمعیت بالای ۱۵ سال شهرستان تزریق شده است.

وی از شتاب گرفتن روند واکسیناسیون کرونا در شهرستان خبر داد و توضیح داد : طی یک هفته اخیر ۴۳ هزار و ۱۳۵ دز واکسن در سطح شهرستان تزریق شد و در روز یکشنبه گذشته نیز با تزریق ۲۰ هزار دز واکسن ، آمل رکورد بیشترین تزریق واکسن کرونا در یک روز را شکست.

مدیر شبکه بهداشت آمل با بیان اینکه ۹ پایگاه تجمعی در این شهرستان برای واکسینه کردن شهروندان فعال است ، این مراکز را شامل پایگاه غدیر  در بلوار جانبازان ، اکسین در جاده هراز ، هلال احمر جنب بیمارستان هفده شهریور ، اسک در خیابان فرهنگ تکیه اسک ، مضلی میر بزرگ در سبزه میدان، شهید سلیمانی در امام زاده قاسم چاکسر  ، مرکز ۹ دی سپاه در خیابان هراز ، مسجد دو طفلان مسلم در خیابان آزادگان و امامزاده ابراهیم در خیابان طالب آملی معرفی کرد و گفت که در این مراکز در دو نوبت صبح و عصر واکسن به مراجعه کنندگان تزریق می شود.

وی افزود : ۱۳ مرکز خدمات جامع شهری نیز در نقاط مختلف شهر آمل در طرح ملی واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹ فعالیت دارند تا ازدحام جمعیت در زمان مراجعه کاسته شود.

رمضانی از مردم خواست برای کنترل شیوع کرونا برای تزریق واکسن مراجعه کنند و تایید کرد : واکسیناسیون موثر ترین و کارآمدترین راه مقابله با کرونا است.

وی افزود :  واکسیناسیون دلیلی بر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیست بنا بر این همه باید بعد از تزریق واکسن، نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی مخصوصا زدن ماسک اقدام کنند.

خلوت شدن بیمارستان‌های کرونایی 

فرماندار آمل نیز از تداوم روند کاهشی مراجعه و بستری بیماران کرونایی در این شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر آمل از پیک پنجم کرونا عبور کرده است و پس از گذراندن یک دوره سخت و ثبت بیش از ۶۰۰ بستری در بیمارستان که بی سابقه بوده ، هم اکنون تعداد بیماران بستری به۴۹ نفر رسیده است.

علیرضا شریعت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : ۴۲ تن از بیماران بستری شهروندان آملی و ۷ نفر از شهرهای اطراف هستند که در پنج بیمارستان آمل تحت درمان قرار دارند.

وی با اعلام اینکه میزان فوتی کرونایی نیز کاهش یافته است ، گفت: در شبانه روز گذشته هیچ فوتی کرونایی در بیمارستان های آمل ثبت نشده است.

شهرستان آمل در تاریخ هشتم تیر ماه امسال به عنوان اولین شهرستان مازندران وارد رنگ قرمز کرونایی شد و در مرداد ماه به تاریک ترین روزهای کرونایی خود رسید ، به طوری که فقط در آن ماه ۱۸۶ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های آمل جان سپردند.