رقیه صادقزاده روز شنبه در نشست تخصصی نقش زنان در دفاع مقدس اظهار کرد: رسالت امروز ما انتقال صحیح این فرهنگ به نسل جوان به ویژه دانش آموزان و دانشجویان است.
وی با بیان اینکه در هفته دفاع مقدس امسال، برنامههای ویژه و باارزشی در سطح استان برگزار شد، افزود: وجود ۲۶۹ شهیده زن و ۱۷ هزار همسر شهید در سطح کشور افتخار بزرگی برای ما است و اکنون وظیفه داریم تا وحدت، اقتدار و مشارکت مردمی که در زمان جنگ تحمیلی و دفاع از حرم وجود داشته را به همراه خودباوریهای مردم آن زمان به نسل جوان و جامعه تبیین کنیم.
صادق زاده با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که عزت و اقتدار را برای کشورمان به ارمغان آورده است، گفت: این فرهنگ سرمنشا تفکر انقلابی و دفاع مقدس در کشور بوده و میتوانیم در تفکر و رفتار و منش همسران و مادران محترم شهدا ببینیم که چگونه همسران و فرزندان خود را با اخلاص کامل به جنگ میفرستادند و آرامش امروز ما زیر سایه همین ایثارگریها است.
وی با اشاره به نقش بانوان در پشتیبانی از جنگ، امدادگری و تشویق همسران و فرزندان برای دفاع از وطن و شهدای مدافعان حرم، افزود: نقش ایثارگری و فداکاری بانوان ایرانی را در این زمانها میتوان مشاهده کرد.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با نقش زنان در دفاع مقدس، اظهار کرد: با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری در خصوص وظایف بانوان به خصوص ابعاد تحکیم بنیان خانواده، تربیت فرزندان، حضور در جامعه، دفاع از نظام اسلامی و کسب علم و دانش، امروز شاهد درخششها و تاثیرگذاری بانوان و دختران کشور در بخش تولید و پیشرفت فرهنگی و اجتماعی و سایر عرصههای جامعه برای مقابله با تهاجم فرهنگی هستیم.
وی ادامه داد: حفظ و انتقال فرهنگ و معارف دفاع مقدس و نقش زنان در این حوزه باید تبیین و در برنامه ریزیهای ادارات به صورت جدی گنجانده شود.
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
تبریز - ایرنا - مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجانشرقی با تاکید بر نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، گفت: در هشت سال دفاع مقدس، بانوان آیینه تمام نمای ایثار و فداکاری بودند.