غلامرضا جزء بستجانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : سال گذشته کانون بسیج مهندسین صنعت و معدن استان سمنان به صورت نمونه طرح " کلینیک صنعت یار "را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه در این استان ۱۷۰ واحد تولیدی صنعتی و معدنی با این طرح پایش و ارزیابی شدند، تاکید کرد: مشکلات و موانع بر سر راه فعالیت ۸۰ واحد به صورت پنج ساله تا سال ۱۴۰۲ بررسی و تحت نظر خواهد بود.
به گفته وی، چهار کارگروه در استان سمنان از فرمانداران و مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط بررسی و رصد مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را بر عهده دارند ، ادامه داد: در شهرستان های گرمسار، سمنان ،دامغان و شاهرود با محوریت بسیج مهندسان و صنعت و معدن این کلینیک فعالیت می کند.
وی تاکید کرد: نشست های مستقیم و بدون واسطه برای پیگیری و حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان سمنان تا رسیدن به نتیجه مطلوب با مسوولان اجرایی و بانک های عامل به طور منظم برگزار می شود.
مسوول کانون بسیج مهندسین صنعت و معدن استان سمنان گفت: الگوی این طرح به صورت نظام نامه مستند از اجرای دقیق مشکل یابی و حل اساسی آن تهیه و تدوین خواهد شد و در کشور بررسی و به اجرا درخواهد آمد.
بستجانی افزود: مشکلات کارفرمایان و کارگران این واحدهای تولیدی ،صنعتی و معدنی در حوزه های مختلف مالی و بیمه ای ، بررسی مشکلات موجود در دستگاههای اجرایی و کاهش کاغذبازی های اداری برای تسریع امور بهره برداری و تولید از اولویت های اجرای این طرح در استان سمنان است.
۹۰ درصد از صنایع استان سمنان مربوط به صنایع کوچک، ۶ درصد مربوط به صنایع متوسط و بقیه مربوط به صنایع بزرگ است. ۳۰ شهرک صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی و ناحیه صنعتی در سمنان وجود دارد که ۱۸ مجموعه تحت پوشش شرکت شهرک های استان است.
کل اراضی در اختیار شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ۶ هزار و ۸۸۴ هکتار است.