تهران- ایرنا- محمدرضا شفیعی، تهیه‌کننده سینما و تلویزیون گفت: در دو سال و نیم اخیر که آقای پیمان جبلی معاون برون‌مرزی صداوسیما بود برای این معاونت یک سریال در رده الف تاریخی ساختم، اما از آنجا که وی هیچ‌گونه جلوه‌گری ندارد، خبر این سریال رسانه‌ای نشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در حکمی دکتر پیمان جبلی را به ریاست سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند. جبلی به عنوان نیرویی که از بدنه سازمان انتخاب شده، تعامل گسترده‌ای با هنرمندان این عرصه داشته است.

محمدرضا شفیعی، تهیه‌کننده سریال‌های فاصله‌ها (حسین سهیلی زاده، ۱۳۸۹)‌و وضعیت سفید (حمید نعمت‌الله، ۱۳۹۰)، در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا درباره عملکرد پیمان جبلی توضیح داد: در دو یا سه سال اخیر که آقای پیمان جبلی معاون برون مرزی صداوسیما بود، برای این معاونت یک سریال الف ساختم که هنوز پخش و رسانه‌ای نشده است. این سریال اثر به لحاظ هنری اثر بسیار ارزشمندی است و امیدوارم اواخر امسال یا سال آینده پخش شود.

وی با بیان این که داستان این پروژه تاریخی مربوط به ۱۰۰ سال پیش است اظهار داشت: این سریال دکور وسیع و بازیگران زیادی دارد. آقای جبلی روی محتوای کار اشراف دارند و چند نوبت از پشت صحنه  کار بازدید کردند. این سریال جزو مهم ترین تولیدات معاونت برون مرزی است و روزهای پایانی فیلمبرداری‌اش را می‌گذراند. سه سال است در حال فیلمبرداری هستیم و احتمالا تا دو ماه دیگر فیلمبرداری این اثر طول می‌کشد.

انتصاب‌های رهبری پیامی شفاف دارد

این تهیه کننده پیمان جبلی را از نیروهای قدیمی و فعال در سازمان صداوسیما خواند و گفت: آقای جبلی را بیش از ۱۰ سال است که می شناسم و دو سریال مشترک با ایشان انجام داده‌ام. به نظر من انتصاب‌های رهبری پیامی شفاف دارد. در این انتصاب‌ها مدیران از داخل سازمان صداوسیما انتخاب شده‌اند. معاونان و مدیرانی که پله پله در بخش های مختلف سازمان کار می‌کنند و مدارج مدیریتی را می پیمایند در نهایت این فرصت را دارند که نفر اول سازمان صداوسیما شوند. در سال های اخیر انتخاب مدیران سازمان صداوسیما همین گونه بوده است. این اقدام یک نور امیدی را در سازمان روشن خواهد کرد و باعث می‌شود انگیزه کارکنان بیشتر شود.

تهیه کننده فیلم شعله‌ور (حمید نعمت‌الله، ۱۳۹۵)‌ با اشاره به دو خصوصیت مهم پیمان جبلی توضیح داد: ایشان هم نیروهای سازمان صداوسیما را می شناسند و هم به مقوله تولید هم آشنایی دارند. گرفتاری ما با برخی مدیران این است که در بخش تولیدات هنری شناخت ندارند. یکی از موضوعات دوران علی عسگری همین مساله  بود. آقای علی عسگری در بخش‌هایی اشراف درست داشتند؛ اما در حوزه تولید مشکلاتی داشتیم. آقای جبلی خودشان در معاونت برون مرزی تولیدات نمایشی داشته‌اند. حدود ۱۵ شبکه خبری و غیرخبری را اداره می‌کردند و به حوزه تولید آشنا هستند.

پیمان جبلی جلوه‌گری رسانه‌ای ندارد

شفیعی با بیان این که پیمان جبلی هیچ گونه جلوه‌گری رسانه‌ای ندارد گفت: آسیب رسانه این است که بخواهی دیده شوی. یعنی آنچه انجام می دهی را چند برابر جلوه دهی. بعضی‌ها تیم آنچنانی روابط عمومی می‌گذارند و کارها را چند برابر جلوه می‌دهند؛ ولی خروجی روی آنتن، یک چیز دیگری است. صداوسیما بدون تعارف بزرگ ترین رسانه کشور است. طمع دیده‌شدن یا جلوه گری‌های رسانه‌ای مدیران را آلوده و درگیر می کند. در این سه سال که از نزدیک با آقای جبلی کار کردم، یکی از تولیدات صداسیما با تصمیم ایشان رسانه‌ای نشد. هیچ خبری از این سریال در هیچ جایی نیست. روحیه آقای جبلی این است که کار را با تمام وجود جلو ببرند. همین ویژگی را در ریاست سازمان صداوسیما هم ادامه خواهند داد. امیدوارم با تدبیر مدیران لایقی را در چند نقطه منصوب کنند و جهش رسانه‌ای خوبی داشته باشیم.