به گزارش ایرنا مصطفی بغدادی روز یکشنبه در نشست مطبوعاتی استان آپ در قزوین افزود: با محوریت صندوق نوآوری و شکوفایی برنامهای تحت عنوان دوشنبه های استارتاپی در سراسر کشور در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: این صندوق به واسطه قانون حمایت از کسب و کارها و موسسات دانش بنیان شکل گرفته است و محور اصلی فعالیت صندوق، بررسی شرایط شرکتهای دانشبنیان و رفع موانع سرمایه گذاری در حوزه کاری آنها است.
وی همچنین ادامه داد: اوایل دهه ۹۰ زمانی که قانون شکل گیری شرکتهای دانشبنیان نوشته شد؛ ادبیات استارتاپی در میان سیاست گذاری های کشور به اندازه امروز رایج نبود اما با تلاش هایی که صورت گرفته امروز شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها به رسمیت شناخته شدند و اعتماد به این شرکت ها افزایش چشمگیری داشته است.
این مسوول با بیان اینکه ماموریت اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در قالب تامین مالی سرمایه لازم استارتاپ ها و کمک به توسعه و نوآوری کشور تعریف شده است؛ بیان کرد: امروز در اکوسیستم نوآوری و شکوفایی کشور تنها شرکتهای دانش بنیان مورد حمایت قرار نمی گیرند بلکه بخش بزرگی از این اکوسیستم؛ شرکت های استارتاپی، کسب و کارهای نوپا و شرکتهای فناوری هستند.
بغدادی همچنین گفت: ایده دوشنبه های استارتاپی از تامین سرمایه برای کسب و کارهای نو پا و استارت آپ هایی که مستقیماً زیر نظر شرکت های دانش بنیان نیستند شکل گرفت.
جذب ۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری با برگزاری رویدادهای دوشنبه استارتاپی
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با اشاره به اینکه صندوقهای پژوهش فناوری و صندوقهای بورسی دو نهاد سرمایه گذار در دوشنبه های استارتاپی هستند،تصریح کرد: این ۲ نهاد روی کار آمدند تا از نظر تامین مالی به اکوسیستم استارتاپی کشور کمک کنند.
وی ادامه داد: از اوایل سال گذشته تا به امروز ۳۰ رویداد در دوشنبه های استارتاپی برگزار شده و در این ۳۰ رویداد میزبان بیش از ۲۰۰ تیم استارتاپی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی بودیم.
بغدلدی همچنین افزود: ۵۷ تیم به مرحله مذاکرات جذب سرمایه رسیدند و ۱۶ تیم جذب سرمایه قطعی داشتند که بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان جذب سرمایه برای استارتاپ ها اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: در صندوق نوآوری و شکوفایی کشور مشوق هایی هم برای سرمایهگذاران در نظر گرفته شده به طوری که هر سرمایه گذاری که در دوشنبه های استارتاپی مشارکت داشته باشد و از یک تیم حمایت کند صندوق در قالب طرح "هم سرمایه" در کنار سرمایه گذار خواهد بود و کافی است که ۲۰ درصد سرمایه اولیه اجرای طرح را به عنوان آورده تامین کند و تا ۸۰ درصد اعتبار مورد نیاز را صندوق نوآوری و شکوفایی تامین خواهد کرد