جلیل حسنی عصر یکشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان لارستان اظهار داشت: برنامه ریزی و مواجه شدن با این شرایط و وضعیت سخت برای متولیان امر در حوزه آموزش و پرورش بسیارسنگین و خطیر است.
وی بیان کرد: آموزش و پرورش یکی از نهادها و حوزه هایی بود که به شدت متاثر از شرایط سخت کرونایی ظرف دو سال گذشته بوده و شاهد بسیاری از پیامدهای منفی بر این حوزه هستیم.
حسنی بیان کرد: در این مدت که آموزش ها بیشتر به صورت مجازی و یا نیمه حضوری بود ، روزهایی سختی بر دانش آموز و والدین آنها و البته بر معلمان و آموزش و پرورش گذشت.
وی به برخی آسیب های آموزش های غیرحضوری و عدم ارتباط دانش آموز و معلم از نگاه کارشناسان اشاره کرد و گفت: مهمترین مشکل در این زمینه کاهش میزان یادگیری است.
حسنی بیان کرد: هنر مدیریت در شرایط کنونی این است که بتوان با تکیه بر نقاط مثبت و ظرفیت ها در ابعاد مختلف سعی در رفع نقاط ضعف و کمبودها کرد که این روحیه و رویکرد البته در برنامه های متولیان امر در حوزه آموزش و پرورش لارستان به خوبی هویداست.
وی با بیان اینکه تامین زیرساخت ها و فضای آموزشی در سطح شهرستان لارستان خوب و بلکه یک افتخار در نظام مقدس جمهوری اسلامی است گفت: البته تا رسیدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله زیادی وجود دارد.
حسنی اضافه کرد: آنگونه که امارها می گوید و بررسی ها نشان داده لارستان در همه حوزههای مختلف سیاسی، امنیتی، فرهنگی، اجتماعی، علمی و آموزشی به لحاظ تامین زیرساخت ها و البته به دلیل روحیه مشارکت جویی مردم وضعیت بهتری دارد.
وی با بیان اینکه راه های نرفته زیادی در زمینه مسایل مختلف از جمله در حوزه آموزشی و فرهنگی در این شهرستان وجود دارد ، گفت: باید با تقویت مشارکت جویی مردم و بخش های دولتی و خصوصی بتوانیم به اهداف مورد نظر برسیم.
حسنی با بیان اینکه امروزه می توان از ظرفیت شبکههای مجازی و دنیای ارتباطات به نحو مطلوب نیز بهره برد،گفت: اعضای شورای آموزش وپرورش باید از نظر سخت افزاری و نرم افزاری برنامه ریزی لازم را پیش بینی کند و راهکارها و زیرساخت های ارتقای سطح علمی و معنوی دانش آموزان را فراهم کند.
وی بر ضرورت مهارت آموزی دانش آموزان به ویژه با دوری حدود دو سال اخیر از فضای مدرسه و کلاس درس تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش باید با دعوت از مشاوران و استادان بیش از گذشته به این مهم توجه کند.
مدیرآموزش و پرورش لارستان نیز گفت: برخی اقدام ها و زیرساخت ها از جمله تامین نیروی انسانی و معلم در پایه های مختلف تحصیلی و ساماندهی دانش آموزان و تقسیم بندی مدارس و کلاس های درس در قالب حضوری، نیمه حضوری و مجازی و همچنین تامین فضای فیزیکی مناسب در قلب پروژه مهر انجام شده است.
مهدی اسماعیلی ادامه داد: واکسناسیون معلمان و دانش آموزان یکی از اولویت های مهم این روزهای آموزش و پرورش لارستان است که تاکنون بالای ۹۲ درصد فرهنگیان واکسینه شده اند.
اسماعیلی ادامه داد: آموزش های مجازی البته زیان های فراوانی در حوزه های مختلف برای دانش آموزان بویژه در مقاطع ابتدایی به دنبال داشته و خواهد داشت و با آموزش تحت وب و برخط، آسیب های روانی و اجتماعی فراوانی دامنگیر دانش آموزان و خانواده های آنها شده است.
امسال و همزمان با سراسر کشور ۳۲ هزار و ۴۳۱ دانش آموز دختر و پسر لارستانی سال تحصیلی جدید را شروع کردند که سه هزار و ۴۰۲ دانش آموز پایه اول هستند.
حدود ۲۵ هزار دانش آموز از این تعداد تحت حوزه فعالیت ان اداره در شهرستان لارستان است که فعالیت تحصیلی خود را به صورت حضوری، ترکیبی وغیر حضوری آغاز کردند.
شهرستان لارستان به مرکزیت لار در فاصله ۳۷۸ کیلومتری جنوب شرق شیراز واقع است.