ابوالفضل خاکی روز شنبه در گفت و گویی افزود: با روی کار آمدن دولت جدید مقامات سیاسی برای خدمت بهتر به مردم جایگزین می شوند استاندار هم یکی ازمقامات سیاسی محسوب می شود که با تغییر دولت ها نوعا تغییر می کند. استاندار قم یکی از نمونه مدیران استان است که در دو سال و نیم از خدمات خود در قم خاطره خوشی را در ذهن مردم به یادگار گذاشته و بحران های دشواری را سپری کرده که تعطیلی حرم حضرت معصومه(ع) به دستور ستاد ملی کرونا برای قطع زنجیره کرونا از سخت ترین تصمیمات وی بوده است.
خاکی اضافه کرد: حمایت از بخش خصوصی و جلوگیری از تعطیلی واحدهای صنعتی از اقدامات موفق مدیریت استان در دوره استاندار کنونی قم است که با وجود تحریم های همه جانبه مانع از تعطیلی و رکود صنعت و اشتغال شده است.
رییس اتاق بازرگانی قم یادآور شد: تا قبل ازروی کار آمدن استاندار کنونی بخش صنعت استان با مشکلات عدیده ای مانند مالیات و دارایی و بدهکاری بانکی درگیر بود و تعداد قابل توجهی از کارخانه ها و واحدهای تولیدی در وضعیت نیمه تعطیل و بعضی از کارخانه ها در شرف ورشکستگی قرار داشتند که تدابیر و پیگیری های مدیریت عالی استان، اقتصاد و صنعت استان از رکود خارج شدند.
به باور وی، دو سال گذشته، بسیاری از شرکتهای صنعتی استان از نبود خدمات زیرساختی رنج می بردند و هم اکنون با پیگیری های بخش قابل توجهی از زیرساخت های این شهرکها تامین شده است. حضور میدانی استاندار در شهرک ها صنعتی و واحدهای تولیدی نقش بسزایی در حل مشکلات صنعتی قم داشته است.
خاکی اضافه کرد: استاندار قم طی ۴۵ جلسه شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت برای بهبود وضعیت اقتصاد و اشتغال استان همواره با ارجاع به مواد قانونی از بخش خصوصی دفاع کرده است.
وی با اشاره به برخی اقدامات شاخص استاندار ادامه داد: صدور کارت ملاقات مستقیم برای صاحبان واحدهای تولیدی با بیش از ۱۰۰ کارگر از اقدامات خاص و اثرگذار بود که این کارت ها برای واحدهای بالای ۵۰ نیرو نیز هم اکنون صادر می شود با این اقدام و گفت و گوی بدون واسطه فعالان اقتصادی و استاندار بسیاری از کارخانه ها که در ورطه تعطیلی بودند به چرخه تولید بازگشتند.
خاکی افزود: تشکیل سهشنبه های اقتصادی برای بررسی مشکلات صنعتگران از دیگر اقدامات شاخص استاندار قم است که طی این راهبرد بسیاری از چالش های واحدهای تولیدی در بازدیدهای میدانی استاندار برطرف شده است.
وی اضافه کرد: روی کارآمدن استاندار قم با نوسانانات ارز و به هم ریختن اوضاع کسب و کار در روزهای پایانی سال ۹۷ مصادف شد ولی طبق آمار و اطلاعات استان فرصت های شغلی استان با وجود مشکلات ارز و بیماری کرونا دچار آسیب نشده است و به همین دلیل صنعتگران استان از عملکرد استاندار رضایت کامل دارند.
وی یادآور شد: نمایشگاه بین المللی قم در زمینی با مساحت ۲۰ هزار هکتار در ابتدای بزرگراه قم-تهران از سالهای قبل از فقدان زیرساخت ها رنج می برد که با حضور استاندار جدید و توجه ویژه ای به این ظرفیت اقتصادی استان شد به نحوی که این نمایشگاه تا ۲ ماه آینده بصورت رسمی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
به گفته رییس اتاق بازرگانی قم، افتتاح شرکت توسعه نمایشگاهی قم خدمت ارزنده ای در معرفی و جذب سرمایه گذار به استان قم خواهد کرد و بهره برداری از این نمایشگاه یک اقدام ماندگار در کارنامه استاندار قم ثبت خواهد شد.
خاکی جلوگیری از فرار سرمایه گذاران را از ویژگی های تحسین برانگیز مدیریت استان در این دوره دانست و تاکید کرد: تا قبل از روی کار آمدن استاندار کنونی بسیاری از سرمایه گذاران بدلیل عدم حمایت لازم از قم می رفتند اما در دوره جدید استاندار برای حفظ و نگهداری سرمایه گذاران اقدام عملی کرده و موفق شد چندین سرمایه گذار بزرگ را در قم حفظ کند.
وی در ادامه عنوان کرد: استاندار قم با درایت و فهم درستی که از مسائل داشت ۹۰درصد وقت و توان مدیریتی خود را صرف بخش های استان کرد و به دنبال کارهای سیاسی نبود بلکه بیشتر سعی می کرد اشتغال استان را سروسامان داده و اجازه ندهد چرخ اقتصادی قم از حرکت بیفتد و پروژه های نیمه تمام استان را به سر انجام برساند. این اقدامات استاندار از ذهن مردم قم پاک نمی شود.
رییس اتاق بازرگانی قم گفت: یکی از نمونه های خدمت ماندگار استاندار قم شهرک صنعتی شکوهیه بود وی با پیگیریهای خود بسیاری از مشکلات زیر ساختی شهرک را برطرف کرد و تعدادی زیادی از کارخانه های نیمه تعطیل را به چرخه تولید باز گرداند./