بجنورد- ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: هزینه درمان نیمه نخست امسال ۷۳۵ میلیارد و ۷۵۷ میلیون ریال بود که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال به علت شیوع گسترده کرونا ۱۸ درصد افزایش یافته است.

دکتر محسن رعنایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان هزینه در مدت مشابه سال گذشته ۶۲۵ میلیارد و ۹۵۵ میلیون ریال بود که این رشد ناشی از داروهای گران قیمت بیماران کووید۱۹ است.

رعنایی تعداد نسخه های پیچیده شده در قسمت سرپایی در این مدت را ۳۳۱ هزار و ۳۷۵ نخسه عنوان کرد و افزود: پارسال در همین مدت ۳۳۶ هزار و ۵۳۰ مورد نسخه پیچیده شده بود.

 مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: از مجموع نسخه های سرپایی پیچیده شده در سال جاری ۲۴ هزار و ۶۲۸ مورد کاغذی، ۱۸۱ هزار و ۸۳۱ مورد نیمه الکترونیک، ۱۲۴ هزار و ۹۱۶ مورد الکترونیکی بوده است در حالی که در مدت مشابه سال گذشته تنها ۴۵۱ مورد الکترونیکی و ۱۸ هزار و ۵۲۲ مورد نیمه الکترونیک و مابقی کاغذی بود.

رعنایی شاخص درصد نخسه الکترونیک در شهریور ماه سال جاری را ۵۹.۳ درصد عنوان کرد.

افزایش ۱۷ درصدی مراجعه به مراکز درمانی 

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: مراجعه به مراکز درمانی بخش‌های مختلف خصوصی و دولتی استان در نیمه نخست امسال در مقایسه بامدت مشابه پارسال ۱۷ درصد افزایش یافت.

وی افزود: در سال جاری ۶۷۱ هزار و ۹۷۷ نفر  به مراکز درمانی طرف قرار داد این استان مراجعه کردند که این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۵۷۴ هزار و ۴۳۲ بار مراجعه بود.

رعنایی تعداد افراد زیر پوشش این سازمان بیمه گر در استان را ۶۹۹ هزار نفر عنوان کرد و گفت: این افراد در قالب پنج صندوق عضو بیمه سلامت هستند که شامل ۵۷ هزار نفر از کارکنان دولت، ۴۷۷ هزار نفر بیمه شده روستایی، هفت هزار و ۷۰۰ نفر ایرانیان، ۱۶۰ هزار نفر بیمه سلامت همگانی و ۲۷ هزار نفر نیز مددجویان نهاد های حمایتی، خانواده شهدا و طلاب است، می شود.

 مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی اظهار داشت: در مجموع حدود ۸۴ درصد بیمه شدگان از خدمات رایگان بهره مند هستند که شامل بیمه شدگان روستایی و بیمه سلامت همگانی است که حق بیمه پرداخت نمی کنند.

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آن در روستاها سکونت دارند.

 از ابتدای آغاز طرح ملی واکسیناسیون،  تاکنون ۶۳۰ هزار دُز واکسن وارد استان شده است که از این میزان، ۶۱۶ هزار آن توزیع و تزریق شده است.

براساس آخرین فهرست رنگ‌بندی کرونایی شهرها که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، شهرستان‌های بجنورد، شیروان، اسفراین و مانه و سملقان در وضعیت نارنجی (پرخطر)،  فاروج، گرمه و جاجرم زرد و شهرستان رازوجرگلان نیز در وضعیت آبی قرار گرفته است.