حسین سعدالدین روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرونده وارده به تعزیرات حکومتی شاهرود امسال ۱۷ درصد افزایش دارد و پرونده های رسیدگی شده نیز ۲۲ درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه ۶۲ پرونده نیز از پارسال در تعزیرات حکومتی شاهرود، تصریح کرد: افزایش میزان رسیدگی به پرونده ها در نتیجه افزایش تلاش کارکنان این مجموعه به سرانجام رسید.
سعدالدین ادامه داد: از مجموع پرونده هایی که امسال وارد تعزیرات حکومتی شاهرود شد، یکهزار و ۴۱ فقره مربوط به کالا و خدمات، ۱۳۴ فقره در حوزه قاچاق کالا و ارز و ۸۲ مورد نیز در بخش بهداشت، دارو و درمان بود.
رییس تعزیرات حکومتی شاهرود گفت: میزان محکومیت صادره دربازه زمانی ۶ ماهه نخست پارسال ۴۹ میلیارد ریال و امسال ۱۳ میلیارد ریال است.
سعدالدین، میانگین زمان رسیدگی تعزیرات حکومتی شاهرود به پرونده های حوزه بهداشت را هفت روز و پرونده های قاچاق کالا و ارز را ۱۴۲ روز اعلام کرد و یادآور شد: از ابتدای سال میانگین زمان رسیدگی به پرونده های شاهرود و میامی در بخش کالا و خدمات ۹ روز بود.
وی با اشاره به اینکه نیمه نخست پارسال به یکهزار و ۸۲ پرونده و ۶ ماهه نخست امسال نیز به یکهزار و ۳۲۶ پرونده رسیدگی شد، ابراز داشت: بیشترین تخلفات از ابتدای امسال مربوط به درج نکردن قیمت، ارائه نکردن فاکتور، گرانفروشی ، تقلب و کمفروشی بود.
رییس تعزیرات حکومتی شاهرود اضافه کرد: امسال میزان وصولی جریمه ها ۲۳ میلیارد و ۵۶۲ میلیون و ۷۶۸هزار ریال و در مدت مشابه پارسال این رقم ۹ میلیارد و ۴۷۳ میلیون و ۳۱۱ هزار ریال بود.
به گزارش ایرنا ، شهرستان شاهرود دارای بیش از ۹هزار واحد صنفی دارای پروانه است. این واحدها زیرمجموعه ۳۴ اتحادیه به فعالیت می پردازند.