به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این کتاب ارزشمند که جستاری در خاطرات شهید تجلایی دارد به اهتمام مرحومه نصیبه عبدالعلیزاده همسر این شهید والامقام جمع آوری و با تیراژ 3 هزار جلد در 163 صفحه توسط انتشارات یازهرا (س) به زیور چا آراسته شده است.
در مقدمه این کتاب آمده است: اثری که پیش روی شماست ارجنامهای به فراخور بضاعتمان برای مجاهد بیمرز و بیمزار که هنوز ارزشهای والای شخصیت کمنظیرش ناشناخته مانده است؛ مردی که جانش را فدا کرد تا یک وجب از خاک کشورمان دست بیگانگان نیفتد، او کسی بود که در مجلس عقدشان به همسرش گفت: شنیده ام عروس موقع عقد هر دعایی کند، خداوند اجابتش میکند. اگر به من علاقه داری و خوشبختیام را میخواهی، دعا کن شهید شوم!
راستی ارزش و عیار این فکر و اندیشه را جز «علی تجلایی» چه کسی میدانست؟ باید به چه درجهای از ایمان برسی تا مثل او عاشق باشی؟ او برای این که جبهه نرود، هزار و یک دلیل داشت. اما هیچ کدام نتوانست مانع حضورش در صحنههای خوف و خطر باشد؛ همانند دیگر مردان خدا، پرده پندار درید و جز جمال یار چیزی ندید و از این سبب مقام و منصب خود را در قرارگاه خاتم الانبیاء (قرارگاه فرماندهی جنگ) رها کرد و با لباس رزمی که یادگار آزادسازی سوسنگرد بود و همه جایش نشانی از تیر و ترکش داشت، گمنام و رها از تعلقات دنیوی، راهی آخرین رزمگاه خود در عملیات بدر شد.
علی تجلائی 5 مرداد ماه سال 1338 در تبریز متولد شد و در جریان عملیات بدر به تاریخ 25 اسفند ماه سال 1363 در منطقه القرنه هورالعظیم به درجه رفیع شهادت نائل گشت و پیکر مطهرش هرگز به موطن بازنگشت.
این شهید دوران دفاع مقدس مسئول طرح و عملیات قرارگاه خاتم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و از رزمندگان گردان امام حسین لسکر 31 عاشورا به شمار می رفت.