به گزارش روز سهشنبه ایرنا از سازمان جهادکشاورزی استان ، بهروز آلمومن با اشاره به اینکه آخرین فعالیت بستهبندی این واحد در اواخر دهه ۸۰ بود، گفت: با تلاش متولیان این حوزه ، سالن بستهبندی این واحد فعال شده است تا توزیع گوشت و فرآوردههای گوشتی به صورت بستهبندی سالم و بهداشتی انجام شود.
به گفته وی، با آغاز اجرای طرح خرید و کشتار دام مازاد عشایر استان (طرح خشکسالی ) از ابتدای هفته جاری ۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم گوشت استحصالی این دامها در سالن بستهبندی کشتارگاه صنعتی جونقان بستهبندی و منجمد شد.
آلمومن افزود: گوشت تولیدی در قطعات پنجگانه گردن، سردست، قلوهگاه، راسته و ران استخواندار و به صورت کارتنی بستهبندی میشود.
وی اظهار داشت: با توجه به حجم بالای گوشت تولیدی، در جهت حفظ سلامت فرآوردههای گوشتی، ذخیرهسازی مناسب و توزیع عادلانه در آینده این امر ضروری و اجتنابناپذیر است.
وی گفت: پس از خرید و کشتار دامهای مازاد، گوشت استحصالی بستهبندی و منجمد خواهد شد تا در موعد لازم و در جهت تنظیم بازار عرضه شود.
به گزارش ایرنا، در استان چهارمحال و بختیاری ۲۲هزار و ۹۲۳خانوار عشایری با جمعیت بیش از ۱۱۵هزار نفر جمعیت ساکن هستند و یک میلیون و ۵۵۰هزار راس دام دارند و سالانه ۱۱هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می کنند.
سهمیه استان برای اجرای طرح خرید تضمینی دام عشایر ۱۳۰ هزار راس دام است که ۱۲۰ هزار راس میش و ۱۰ هزار راس بز است.
براساس این طرح، خرید دام زنده بُز هر کیلوگرم ۲۹ هزار تومان و میش هر کیلوگرم۳۲ هزار تومان مصوب شد و در این طرح بهای دام خریداری شده از سوی شرکت امور پشتیبانی دام به حساب فروشندگان دامها( عشایر) باید واریز و به ازای هر کیلوگرم دام زنده خریداری شده، سه کیلوگرم جو با نرخ مصوب دولتی به دامداران و عشایر نیز تحویل داده میشود.