سید مهدی سادات امروز در سی و یکمین رویداد آنلاین دوشنبه های استارتاپ با موضوع اسباب بازی در صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص رویداد افزود: بازی وسرگرمی از کسب و کارهای بسیار جذاب است، ضمن اینکه به نظر می رسد یک کسب و کار جدی نباشد و در حوزه اقتصاد به آن توجه زیادی نشود اما زیرکانه جای خود را در دنیا باز کرده و اقتصاد پررنگی را برای خود قائل شده است.
وی بیان کرد: بر حسب آخرین اطلاعات در سال ۲۰۱۹ رقم ۹۰ میلیارد دلار گردش مالی این حوزه اسباب بازی جهان است و در کشور ما نیز حدود ۲۲ میلیون نفر آمار کودک و نوجوان ما است که این تعداد می تواند ظرفیت خوبی برای فعالیت در حوزه اسباب بازی و سرگرمی برای شرکت های خلاق است.
سادات ادامه داد: شرکت های ما می توانند در حوزه اسباب بازی فیزیکی و گیم نت و سایر حوزه های سرگرمی در بازارهای خارجی نیز فعالیت داشته باشند.
وی با اشاره به ابلاغ سند توسعه صنایع خلاق در اوایل سال جاری گفت: در حال حاضر ۱۳۴۱ شرکت خلاق شناسایی شده که از این تعداد ۱۶۹ شرکت خلاق در حوزه اسباب بازی و سرگرمی فعالیت دارند.
به گزارش صندوق پژوهش وفناوری صنایع خلاق سادات یادآور شد: صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاقه در ۶ ماه گذشته از آغاز فعالیت خود توانسته بیش از یک میلیارد تومان تسهیلات در حوزه بازی و یک مورد سرمایه گذاری داشته باشد.
به گزارش ایرنا، در سی و یکمین رویداد دوشنبه های استارتاپی ۶ ایده استارتاپی استودیوبازی سازی قلنج، استارتاپ خلیج عدن، استارتاپ بازی گوشی، استارتاپ استودیو رایموند، استارتاپ قهرمان کوچولو، استارتاپ طوفان ایده های خود به را سرمایه گذاران معرفی کردند.
صندوق نوآوری و شکوفایی امروز با همکاری یک سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری، رویداد دوشنبههای استارتاپی را در حوزه بازی و سرگرمی برگزار کرد.