شیراز- ایرنا- رئیس مجمع نمایندگان استان فارس، جا به جایی‌ها و انتصاب مدیران جدید را لازم و ضروری و زمینه ساز ایجاد امیدواری در اقشار مختلف جامعه دانست و گفت: مدیران تازه نفس می‌توانند با ایده‌های نو تحول آفرین باشند.

به گزارش ایرنا، علیرضا پاک فطرت دوشنبه در آیین تودیع و معارفه استانداران سابق و جدید فارس که با حضور وزیر کشور در شیراز برگزار شد، محمدهادی ایمانیه استاندار جدید فارس را فردی نخبه، پرتلاش و باتجربه دانست و افزود: وی در شرایطی مسئولیت استانداری فارس را بر عهده می‌گیرد که کشور درگیر مشکلات اقتصادی متعدد، تورم ۴۴ درصد، رشد اقتصادی صفر و نقدینگی بسیار بالا است.
وی ادامه داد: استاندار فارس باید در بخش سرمایه‌گذاری از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند و دستگاه‌های نطارتی هم باید کمک و همراهی کنند.
او اظهار داشت: استان فارس با مشکلاتی همچون بیکاری، خشکسالی، نامناسب بودن راههای مواصلاتی، کمبود فضاهای آموزشی، نیمه تعطیلی واحدهای تولیدی، رشد حاشیه‌نشینی و ضعف زیرساخت‌های ریلی مواجه است که معتقدیم با بهره گیری از ظرفیت‌هایی همچون سرمایه های انسانی و نخبگان، دانشگاه‌ها، گردشگری، نفت، گاز و پتروشیمی، معادن می‌توان این مشکلات را حل کرد.
نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر بتوانیم ظرفیت‌های گردشگری استان را فعال کنیم این بخش می‌تواند حجم قابل توجهی از مشکلات اقتصادی و اشتغال را حل کند.
پاک فطرت، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات استاندار سابق فارس گفت: استاندار سابق فارس شناخت خوبی از استان داشت و در راه خدمت به مردم و استان وارد حاشیه‌ها نشد.
وی افزود: وی سال سخت اما موفقی را گذراند و امیدواریم از توانایی او در وزارت کشور استفاده شود.
رئیس مجمع نمایندگان فارس، با اشاره به افزایش بودجه عمرانی امسال استان در کمیسیون تلفیق مجلس گفت: این بودجه ابتدا کمتر از پنج هزار میلیارد تومان بود که نمایندگان فارس که در کمیسیون تلفیق بودند آنرا به هشت هزار میلیارد تومان رساندند.
پاک فطرت اضافه کرد: البته این بودجه هنوز هم پاسخگوی اداره و توسعه فارس نیست چرا که بخش بسیاری از آن اوراق با سررسید سال ۱۴۰۳ است که نمی‌تواند توسعه‌ای که مورد انتظار مردم است را رقم بزند.



همکاری با تمام ارکان حاکمیت را در دستور کار قرار دادم
استاندار سابق فارس هم در این مراسم گفت: از ابتدای قبول مسئولیت استانداری، سعی کردم با تمام ارکان حاکمیت همکاری و تعامل داشته باشم و در طول شبانه روز پیگیر امور مردم و استان باشم.
عنایت‌الله رحیمی افزود: دورانی که این مسئولیت را بر عهده داشتم با سختی‌های بسیاری همراه بود که با کمک و همکاری مجموعه‌ها، شخیصت‌های مختلف و اقشار مردم از بار این سختی‌ها کاسته شد.
وی ادامه داد: طی این دوران علاوه بر شدیدترین تحریم‌ها با مشکلات دیگری همچون سیل، خشکسالی و کرونا نیز مواجه شدیم که قطعا در چنین شرایطی کار کردن بسیار سخت خواهد بود.
او اظهار داشت: در این دوره، منافع عمومی را بر منافع جناحی و شخصی ترجیح دادم و با نخگبان و صاحبان اندیشه نیز به مشورت نشستیم و در اتاق خود را نیز همواره به روی همگان باز نگاه داشتم و همه اینها در راستای قولی بود که در ابتدای پذیرش مسئولیت داده بودم که همه امور را با توکل بر خدا، برای مردم و همراه با مردم به سرانجام برسانم.
در این آیین که با حضور نمایندگان مردم استان در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و لشکری برگزار شد، محمدهادی ایمانیه به عنوان استاندار فارس معرفی و از خدمات عنایت‌اله رحیمی که از ۱۶ دی‌ماه ۱۳۹۷ این مسئولیت را برعهده داشت، قدردانی شد.
هیات دولت روز چهارشنبه هفتم مهرماه جاری رسما انتصاب محمد هادی ایمانیه به عنوان استاندار فارس را تصویب و اعلام کرد.
ایمانیه زاده ۱۳۴۱ در شیراز است. او  پزشک و دانش‌آموخته فوق تخصص گوارش کودکان از دانشگاه کینگز لندن است.
ایمانیه سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۶ به مدت ۱۲ سال رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود. وی قبل از آن در مسئولیت‌های معاون دارو و درمان و معاون پشتیبانی این دانشگاه فعالیت داشت و در سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۸ نیز رئیس بیمارستان نمازی بود.
ایمانیه همچنین به عنوان عضو کمیته آموزش پزشکی جامعه‌نگر در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۸۰ ، سرپرستی شاخه درمان کمیته امنیت اجتماعی استان فارس در سال‌های ۱۳۷۸تا ۱۳۷۷ و به عنوان رئیس بیمارستان شهید بهشتی شیراز در سال ۱۳۷۳ مسوولیت داشته است.