احمدرضا صباغی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مطالبات غیرجاری بانکهای دولتی استان در پایان شهریورماه امسال با ۷.۵ درصد رشد نسبت به نیمه نخست سال گذشته به هشت هزار و ۱۷۲ میلیارد ریال رسیده است.
وی افزود: مطالبات جاری (تسهیلات جاری) بانکهای دولتی استان تا پایان مردادماه امسال ۲۵۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد و ۳۳۷ میلیون ریال رسید که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که ۲۰۵ هزار و ۵۹۴ میلیون و ۵۰۷ میلیون ریال بوده ۲۳ درصد افزایش داشته است.
صباغی تصریح کرد: میزان مصارف بانکهای دولتی استان در نیمه نخست امسال ۲۶۰ هزار و ۸۳۳ میلیارد ریال بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۲ درصد رشد دارد.
وی یادآور شد: نسبت منابع به مصارف بانکهای دولتی استان هماکنون ۱۰۰.۵ درصد است که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۰۹.۸ درصد بوده ۸.۹ درصد کاهش نشان میدهد.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: هماکنون تسهیلات تکلیفی و مراجعه حضوری مشتریان به بانکهای عامل از مهمترین مشکلات بانکهای استان در این دوران بهشمار میرود.
صباغی تاکید کرد: تهیه مواد ضدعفونی کننده در تمامی شعب بانکها برای استفاده مشتریان، پرداخت انواع تسهیلات به فعالان مشاغل آسیبدیده ناشی از شیوع ویروس کرونا، تمدید کارتهای منقضی شده بانکی، ارائه خدمات بهصورت ۱۰۰ درصد الکترونیکی، طراحی و پیادهسازی نرمافزار پرداخت تسهیلات و افتتاح حساب مانند نشان بانک و نشان پرداخت با هدف جلوگیری از مراجعه حضوری مشتریان از مهمترین خدمات بانکهای عامل استان در دوران شیوع ویروس کرونا است.
وی افزود: هماکنون ۱۳ بانک با ۲۷۲ شعبه، ۲ هزار و ۵۶۷ نیروی انسانی، ۹ هزار و ۳۳۴ دستگاه کارتخوان و ۶۶۶ دستگاه خودپرداز در چهارمحال و بختیاری خدماترسانی به مشتریان را انجام میدهند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.