به گزارش روز جمعه روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به برنامهریزی شهری برای توسعه فضای سبز طی سالهای گذشته، اظهار داشت: با هدفگذاریهای انجامشده سرانه فضای سبز شهر قم رشد قابل توجهی پیدا کرده است.
وی در مورد ایجاد فضای سبز در برخی نقاط شهری بیان داشت: گاهی شهروندان تماس میگیرند و اعلام میکنند قطعه زمینی در شهر وجود دارد که به فضای سبز تبدیل شود؛ اکثر این زمینها دارای مالک است و قابلیت ایجاد فضای سبز ندارند، ولی مدیریت شهری در مجموع در جهت احداث فضای سبز در مناطق تلاش ویژهای دارد.
مدیرعامل پارکهای قم افزود: یک سری مناطق دارای بافت فرسوده است و کاربری فضای سبز در طرح تفصیلی بهویژه در مناطق ۶ و ۲ و ۳ دیده نشده و راهکاری وجود نداشته و در بسیاری از موارد قانون اجازه ایجاد فضای سبز را نمیدهد.
در قم حدود هزار و ۶۰۰ هکتار بافت فرسوده مصوب وجود دارد، که بالغ بر ۴۰۰ هزار تَن در آن زندگی میکنند، حدود ۲ هزار هکتار نیز سکونتگاه غیررسمی و بافتهای ناکارآمد میانی ثبت شده که حدود ۱۶۰ هزار تَن هم دراین بافتها ساکن هستند.
این مقام شهرداری قم ایجاد بوستان در اطراف بافتهای فرسوده را مورد تاکید قرار داد، و تصریح کرد: در این خصوص برنامههایی تعریف شده تا بافت فرسوده با محوریت مساجد را به بوستان شهری تبدیل کنیم.
جوادیان خاطرنشان کرد: در اکثر بوستانهای قم مجموعه کامل بازی و ورزشی قرار گرفته است، ضمن اینکه استاندارد تجهیزات نیز بر روی وسایل نصب شده است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ شهرداری آماده دریافت پیشنهادها و انتقادها و گزارشها است، خاطرنشان کرد: در زمینه استاندارد سازی تجهیزات بوستانها، کلیه وسایل بازی کودکان و نوجوانان و حرکت درمانی قم استاندارد میباشد.
در حال حاضر قم دارای ۳۵۵ پارک و بوستان شهری است.