«محمد محسنی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس تحلیل ترددجادههای مجهز به تردد شمار برخط استان مرکزی، میزان تردد خودروها در راههای برونشهری این استان امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: ۲۵ درصد از مجموع ترددها انجام شده در جادههای استان مرکزی امسال متعلق به وسایل نقلیه سنگین و یک درصد مربوط به اتوبوسهای برون شهری است که تردد این مسایل نقلیه به ترتیب ۲ و ۳۶ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: طرح ممنوعیت و محدودیت تردد برای کنترل بیماری کرونا از جمله عوامل کاهش تردد این وسایل نقلیه در جادههای استان در سال جاری بوده است.
محسنی خاطرنشان کرد: ۲۳ میلیون وسیله نقلیه در نیمه نخست امسال به استان مرکزی وارد و ۲۲ میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه از استان خارج شدند که ورود و خروج این وسایل نقلیه از استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: هشت میلیون و ۴۳۵ هزار وسیله نقلیه در دهه آخر ماه صفر امسال در جادههای استان مرکزی تردد داشتند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (با احتساب سال قمری) ۶۰ درصد افزایش یافته است.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: ورود و خروج وسایل نقلیه از این استان اکنون نسبت به سال گذشته به ترتیب ۱۰ و هشت درصد افزایش دارد.
محسنی افزود: مسافران قبل از سفر میتوانند به صورت ۲۴ ساعته از طریق شماره تلفن ۱۴۱ از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده مطلع شوند.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل داده است.
روزانه حدود ۴۹۰ هزار وسیله نقلیه از مسیرهای جاده ای استان مرکزی تردد میکنند.