ذُرّت یا بَلال یا جواری یکی از غلات مهم است. پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد. توسعه کشت محصولات علوفهای برای تغذیه دام به خصوص کشت گیاهان علوفهای زودرس و کم آببر در اولویت برنامه جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد. ذرت علوفهای برداشت شده در داخل استان مصرف و مازاد به استانهای دیگر ارسال میشود. این محصول اواخر بهار کشت و اوایل پاییز برداشت می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۲
شهرکرد - ایرنا - برداشت ذرت علوفهای از سطح سه هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری آغاز شده است. به دلیل خشکسالی در سال زراعی جاری و کاهش سطح زیرکشت ذرت علوفه در استان پیشبینی میشود امسال ۲۲۰ هزار تن ذرت علوفهای در استان برداشت شود.