به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «حمیدرضا جانباز» روز شنبه در نخستین جلسه شورای جهاد آبرسانی که با حضور «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو در ستاد وزارت نیرو برگزار شد، افزود: این روستاها بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
وی ادامه داد: همچنین هشت هزار و ۴۲۲ روستا با جمعیت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در زمینه آبرسانی به طور خودگردان عمل کرده و آب مورد نیاز خود را تامین می کنند.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از مجموع ۱۶ هزار و ۵۱۶ روستای کشور، ۱۱ هزار و ۷۴۳ روستا با جمعیت ۳۰۰ هزار نفر بهترین نقطه برای شروع فعالیت های آبرسانی توسط خیرین بوده و باید از این نقطه کار آبرسانی شروع کرد.
جانباز ادامه داد: وزیر نیرو در برنامه ای که به مجلس ارائه داد، تاکید کرد که در پایان دولت سیزدهم آبرسانی روستایی به ۹۰ درصد برسد که بر این اساس ما در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برنامه ای تدوین کرده ایم.
وی افزود: در این برنامه مشخص شده که در نیمه دوم امسال و تا نیمه نخست سال ۱۴۰۴ چه اقدام هایی انجام گیرد و نیز روش های متنوعی برای تامین اعتبارات مورد نیاز پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: تفاهمنامه هایی نیز با ارگان ها، سازمان ها و نیز قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) تدارک دیده شده که اجرای آنها اتفاق بسیار خوب و بزرگی در بخش آبرسانی رقم خواهد زد.
جانباز ادامه داد: در سال های گذشته با نظر رهبر معظم انقلاب اعتباراتی از صندوق توسعه ملی برای مجتمع های آبرسانی اختصاص دیده شده و امسال درباره اعتبارات از سال های های قبل بیشتر در اختیار داریم.
به گزارش ایرنا، با توجه به لزوم مدیریت صحیح و استفاده بهینه از منابع آبی، مرکز جهاد آبرسانی با هدف برنامهریزی هر چه دقیقتر و اتخاذ تصمیم هماهنگ، متمرکز کردن اعتبارات و بهرهگیری از همه ظرفیتهای ستادی و استانی در وزارت نیرو تشکیل شد.
براساس اعلام قبلی وزارت نیرو، همزمان با تشکیل مرکز آبرسانی «علیاکبر محرابیان» طی احکامی جداگانه دبیر و اعضای این مرکز را منصوب کرد.
وزیر نیرو، «میثم جعفرزاده» را به عنوان دبیر و عضو و «جمالالدین آبرومند»، «جلیل بشارتی»، «اکبر ابراهیمی»، «عباس شفیعی»، «محمدرضا عطارزاده»، «مجید نامجو»، «سید امیرحسین مدنی»، «حمیدرضا خانمحمدی» و «عبدالله جعفری نعمتی» را به عنوان اعضای مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو منصوب کرد.