به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، اکبرقنبرپور روز شنبه در نشست آنلاین نکوداشت بیستمین سال تاسیس پارک فناوری پردیس با اشاره به فعالیت شبکه فن بازار ملی ایران گفت: در حال حاضر، شبکه فن بازار ملی ایران در ۲۸ استان دارای دفاتر منطقه ای است که قرار است تا پایان سال جاری در تمام استانهای کشور دفتر فن بازار منطقه ای راه اندازی کند.
وی بیان کرد: تاکنون ۴ فن بازار تخصصی در حوزه های صنعت گاز، پتروشیمی، سلامت و فناوری های شهری ایجاد شده و به زودی نیز فن بازار تخصصی معدن راه اندازی خواهد شد و ۵۲ شرکت خصوصی بعنوان کارگزار تجارت فناوری (بروکر) در این شبکه فعال هستند.
قنبرپور با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان قراردادهای همرسانی توسط شبکه فن بازار ملی ایران منعقد شد و در سال جاری نیز این میزان به ۶۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید، ادامه داد: در حال حاضر سامانه فن بازار بیش از ۲۶ هزار کاربر دارد و ۱۴ هزار محصول دانش بنیان و فناورانه، ۵ هزار شرکت و نزدیک به ۶۰۰ نیاز فناوری در آن ثبت شده است.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس درباره هم افزایی فن بازارهای سراسر کشور و نشست سراسری فنبازارهای کشور گفت: قرار است هفدهمین دوره این نشست، با حضور تمامی مدیران فن بازارهای منطقه ای و تخصصی و کارگزاران تجارت فناوری ۲۰ مهرماه برگزار شود.
وی در خصوص سایر برنامه های پارک فناوری پردیس گفت: طرح توانمندسازی کارآفرینان و فناوران که به عنوان تیک آف از دیگر برنامه های پارک فناوری پردیس است، این برنامه به افرادی که صاحب ایده هستند به محصول اولیه تبدیل کنند و به سرمایه گذاران ارایه دهند، در فراخوان امسال ۲۶۰۰ نفر از سراسر کشور شرکت کردند که طی ۳ مرحله ارزیابی شدند و ۲۹۰ موفق شدند به فاز اول توانمندسازی وارد شوند که از بین آنها ۹۵ نفر انتخاب شدند و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته در بخش نهایی مورد ارزیابی و داوری قرار خواهند گرفت.
وی یادآور شد: ۱۵ تیم در نهایت انتخاب خواهد شد که تا آخر فرآیند تجاری سازی در پارک حمایت خواهند شد و انتظار داریم در نهایت این ۱۵ تیم تبدیل به شرکت های دانش بنیان شده و محصولات خود را وارد بازار کنند.
قنبرپور ادامه داد: برگزاری برنامه هفته جهانی کارآفرینی همزمان با ۱۹۰کشور در پارک فناوری پردیس، برگزاری رویداد پردیس سامیت ۲۰۲۲ و برگزاری تور های بازدید از پارک و شهرکهای صنعتی و فنبازارهای منطقهای یا تخصصی سایر برنامه های این پارک به شمار می رود.
وی گفت: رویداد پردیس سامیت با هدف ایجاد هم افزایی، انتقال تجربه و آموزش با رویکردی نوآورانه بین فعالین اکوسیستم استارتاپی طراحی شده است و دبیرخانه پردیس سامیت در یک برنامه بلند مدت تصمیم دارد با توسعه رویداد پردیس سامیت و حضور بخشهای دیگر از مجموعهها یا افراد تاثیرگذار در این اکوسیستم شامل سرمایهگذاران و سایر بازیگران اکوسیستم کارآفرینی مثل بنگاههای بزرگ اقتصادی، صنعت و شرکتهای دانشبنیان تبدیل به بزرگترین رویداد صاحب سبک استارتاپی در کشور و منطقه شود.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس افزود: تا کنون ۴ دوره رویداد پردیس سامیت در سال های گذشته در پارک فناوری پردیس برگزار شده است و امسال نیز با برنامهریزی صورت گرفته، پردیس سامیت ۲۰۲۲ در روزهای ۷ و ۸ بهمن ماه سال جاری با همان رویکردهای قبلی و با تجربه ادوار گذشته برگزار می شود.