تهران- ایرنا- معاون سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در نیمه نخست سال جاری بیش از هزار میلیارد ریال کالای غیربهداشتی و غیرقابل مصرف توسط این سازمان از چرخه مصرف خارج شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۶ درصد رشد داشته است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، «سید حسین میرمعینی»، معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول درباره میزان کالاهای منهدم شده طی نیمه نخست سال جاری اظهار داشت: حجم کالاهای انهدامی طی دوره مذکور تقریباً دو برابر مدت مشابه سال گذشته و بیش از یک هزار میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: طی ۶ماهه نخست سالجاری، در راستای وظایف حاکمیتی، مبارزه با قاچاق کالا، صیانت از سلامت و بهداشت جامعه و همچنین حمایت از تولیدکنندگان داخلی معادل هزار میلیارد و ۲۵۲ میلیون ریال کالای غیربهداشتی و غیرقابل مصرف توسط سازمان اموال تملیکی از چرخه مصرف خارج شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۶ درصد رشد داشته است.

میرمعینی عنوان داشت: ازجمله کالاهای امحا شده می‌توان به کالاهای فاسدشدنی، البسه مستعمل، انواع لوازم آرایشی بهداشتی غیر استاندارد، مواد خوراکی و آشامیدنی فاسد، انواع دخانیات و داروهای فاقد مجوز بهداشت اشاره کرد. این کالاها توسط مدیریت‌های اموال تملیکی سراسر کشور و با حضور نمایندگانی از مراجع صلاحیت‌دار، منهدم شده است.

وی تصریح کرد: طی دوره مذکور بیش از ۲۵ هزار پرونده مربوط به کالاهای قاچاق و متروکه با صدور رای از سوی محاکم قضایی در قالب استرداد، فروش، اعاده و یا انهدام تعیین تکلیف شد که سهم پرونده‌های انهدامی ۲۷ درصد، یعنی معادل ۶ هزار و ۹۶۴ فقره پرونده بود.

به گزارش ایرنا «سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی» یکی از شرکت‌های دولتی تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی است که در سال ۱۳۷۱ تشکیل شد و هدف از تاسیس آن عبارتست از تمرکز کلیه امور مربوط به جمع آوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک، ‌تصرف، تحت توقیف و یا مدیریت دولت در می‌آید.