قم-ایرنا- استاندار قم با بیان اینکه قم در محور مواصلاتی ۱۷ استان قرار گرفته، بر ایمن‌سازی و مدیریت هوشمند راه های قم با استفاده از اعتبارات ملی تاکید کرد.

به گزارش روز یکشنبه استانداری قم، بهرام سرمست در جلسه شورای راهبردی تصادف های استان، افزود: ایمن سازی و تعریض محورهای مواصلاتی و اصلاح نقاط حادثه خیز از قبیل تعریض و دو بانده کردن جاده قم-کهک و روکش آسفالت جاده قم-جعفریه با بهره گیری از اعتیارات ملی باید در دستور کار مسئولان باشد.

از ۱۹ اردیبهشت سال جاری با مصوبه هیات دولت شهر کهک از نظر تقسیمات کشوری به شهرستان ارتقا یافت. این شهرستان با دو بخش مرکزی و بخش فردو با مرکزیت شهر کهک است.

همچنین طبق مصوبه اردیبهشت‌ماه سال جاری هیات دولت بخش جعفرآباد به‌شهرستان ارتقا پیدا کرد. جعفرآباد با وسعتی حدود ۶۵۰ کیلومترمربع در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم با جمعیتی بالغ بر ۱۶ هزار تَن با ۲ گویش فارسی‌ و ترکی قرار دارد.

وی هوشمندسازی و مدیریت هوشمند معابر و محورهای عبوری استان را ضروری دانست و اضافه کرد: تحقق حداکثری این سیاست مسئولان را در نیل به هدف کاهش تصادف ها یاری خواهد کرد.

وی بحث ساماندهی پارکینگ موتورسیکلت ها در پیاده راه های هسته مرکزی شهر قم را نیز مورد تاکید قرار داد و افزود: برای نظارت بر تردد و تامین روشنایی در بلوارهای پرتصادف استان نیز باید بسته پیشهادی عملیاتی تدوین شود.

سرمست خاطرنشان کرد: باید اصلاح و تعمیر آسفالت محورهای پرتردد نیز در دستور کار مسئولان باشد.

تمام ظرفیت‌های موجود برای تکمیل بیمارستان الهادی استفاده شود

استاندار قم همچنین در جلسه ای پیرامون تعیین تکلیف پروژه بیمارستان الهادی با اشاره به اهمیت تبدیل تهدیدها به فرصت، اظهار کرد: در ایام شیوع ویروس کرونا پروژه های بیمارستانی مهمی در قم تکمیل و به بهره برداری رسید و درصدد هستیم تا پروژه بیمارستان الهادی نیز که با اهتمام مرحوم آیت الله مشکینی بنیان گذاری شد، به مدار درمان وارد شود.

سرمست بر لزوم تکمیل این پروژه در چارچوب قوانین و مقررات بیمارستانی تاکید و اضافه کرد: تعامل و هماهنگی خوبی بین دستگاه های متولی در مورد این پروژه وجود دارد.

وی به تفاهم نامه مشترک اداره کل اوقاف و امور خیریه و مرکز خدمات حوزه های علمیه بعنوان بهره بردار این بیمارستان در زمینه واگذاری زمین اشاره کرد و گفت: جهت تکمیل ساختمان این بیمارستان می توانیم از ظرفیت های ملی و منابع فرااستانی استفاده کرد.

سرمست با تاکید بر پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی در زمینه تاسیس دی کلینیک عمومی در محل بیمارستان الهادی، ادامه داد: هدف و اولویت اصلی راه اندازی این بیمارستان است که در ادامه می توان بخش های درمانی تخصصی به بیمارستان افزود.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی فراتر از تکالیف سازمانی و در راستای توسعه متوازن خدمات درمانی در مناطق محروم تمام توان خود را بکار برد.

گفتنی است این بیمارستان با ۹هزار متر عرصه و ۱۳هزار متر زیر بنای نیمه تمام توسط مرحوم آیت الله مشکینی وقف ارائه خدمات درمانی به عموم مردم شده است.