به گزارش ایرنا، هفتمین مرکز مشاوره، اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی در کردستان، به نام جهاد دانشگاهی واحد کردستان آغاز به کار کرد که مجوز آن به مدت ۲ سال با زمینه فعالیت در حوزه های صنعت، کشاورزی و خدمات صادر شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در این خصوص، بر ارائه مشاورههای کاربردی در حوزه خدمات و کارآفرینی به دانش آموختگان دانشگاهی با نگاه و رویکرد اشتغالزایی تاکید کرد.
برهان صلواتی با اشاره به اهداف پیش بینی شده در فعالیت مراکز مشاوره خدمات و کارآفرینی گفت: ایجاد ارتباط منطقی، مستمر و پایدار بین فعالیتهای کارآفرینی و نوآور محور استان، کمک به شبکه سازی اکوسیستم کارآفرینی، ارائه مشاوره های تخصصی و کاربردی به کارآفرینان و سرمایهگذاران در زمینه فعالیتهای اقتصادی دانش بنیان و مبتنی بر نوآوری و فناورهای جدید و مخاطره پذیر در عرصه مزیت های عمده و رقابتی استان از جمله اهداف پیش رو فعالان این مراکز است.
وی همچنین بسترسازی برای اشتغال جوانان را مهمترین اولویت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان برشمرد و افزود: از طریق مراکز مشاوره خدمات و کارآفرینی، زمینه حضور سرمایه گذاران به خصوص فعالان کسب و کارهای دانش بنیان را برای اشتغالزایی در کردستان هموار می کنیم.
برگزاری برنامههای هفته ملی کودک برای کودکان حاشیه شهر سنندج
به مناسبت هفته ملی کودک مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سنندج با حضور در میان کودکان و نوجوانان مناطق نایسر و ننله سنندج به اجرای برنامه های فرهنگی هنری و ادبی پرداختند.
مربیان مراکز سنندج در قالب یک تیم با همکاری دفاتر تسهیل گری نایسر و ننله سنندج با حضور در میان کودکان این مناطق ضمن آشنایی دانش آموزان با فعالیت های کانون و جذب آنان به اجرای قصه گویی، معرفی کتاب، مسابقه و اهدای نامه های مکاتبهای پرداختند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان در این برنامه گفت: کودکان ارزشمندترین سرمایه ملی هر جامعه ای محسوب می شوند و ما امانت داران این هدیه های الهی هستیم که این هفته فرصت مناسبی برای بیشتر دیده شدن آنها است.
سهیلا شیخی افزود: ویژهبرنامههای هفته ملی و روزجهانی کودک از ۱۶ تا ۲۲ مهرماه جاری با روزشمار کودک، صلح، بازی و نشاط»، «کودک، باورهای دینی و معنویت»، «کودک، خانواده، آموزش و مهارتهای زندگی»، «کودک، امنیت، بهداشت و سلامت جامعه»، «کودک، کتاب، هنر و ادبیات»، «کودک، هویت، میراث طبیعی و فرهنگی» و «کودک، رسانه و فناوریهای نوین» برگزار می شود.
در ادامه دانش آموزان شرکت کننده در این برنامه در کارگاه های نقاشی لبخند روی ماسک و کارگاه کاغذ و تا شرکت کردند که در پایان به آثار برتر کارگاههای برگزار شده جوایزی اهدا شد.
توزیع ۲۰۰ بسته نوشت افزاری و بهداشتی به دانش آموزان نیازمند روستاهای بانه
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان بانه گفت: در اجرای کمک های بشردوستانه جمعیت هلال احمر بانه و گسترش آموزشهای امدادی در خصوص مین و مهمات منفجر نشده، ۲۰۰ بسته نوشت افزار و مواد ضدعفونی بین دانش آموزان خانههای هلال روستایی توزیع شد.
اسماعیل رحیمی افزود: بسته های اهدایی به دانش آموزان خانه های هلال روستاهای کوخان، سیاحومه، بوالحسن، کانیسور، زرواو سفلی و شوی توزیع و بعد از اهدای این بستهها خطرات و توصیههای لازمه در برخورد و مواجه با مین آموزش داده شد.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای این اقدام بشردوستانه حمایت و اراێه آموزشهای امدادی در مواجه با مین و مهمات منفجر نشده به گروه های آسیبپذیر جامعه و روستایی است.
رحیمی اظهار داشت: هر کدام از اقلام اهدایی داخل بستههای نوشت افزاری حاوی تصاویر و شعارهای آموزشی_توجیهی امداد و نجات در خصوص مین، مهمات منفجر نشده و مناطق جنگی ویژه دانشآموزان میباشند.
بازدید کودکان سقزی از بناهای تاریخی به مناسبت هفته ملی کودک
به مناسبت روز جهانی و هفته ملی کودک جمعی از کودکان شهر سقز به همراه مربیان و اولیایشان از بناهای تاریخی شهر سقز بازدید کردند که ضمن معرفی کامل بناهای تاریخی شهر سقز، کودکان و اولیای آنها با سابقه فرهنگی، تاریخی شهرستان سقز و استان کردستان آشنا شدند.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سقز ضمن تاکید بر اهمیت آشنا کردن کودکان با مقوله میراث فرهنگی گفت: شناخت کودکان از داشته های فرهنگی و تاریخی جامعه ای که در آن زندگی میکنند نقش بسیار بسزایی در زمینه حفاظت از مواریث فرهنگی و انتقال آن به نسلهای بعدی دارد.
صلاح نصراللهی افزود: اداره میراث فرهنگی سقز آماده هرگونه همکاری در این راستا با آموزش و پرورش، دانشگاهها و سایر مراکز آموزشی و تربیتی شهرستان است.
وی ابراز امیدواری کرد که سیستم آموزشی در راستای نهادینه کردن شناخت آحاد جامعه از میراث فرهنگی و اهمیت حفاظت و نگهداری داشته های فرهنگی و انتقال آن به نسلهای آینده، بیشتر به موضوع معرفی تاریخ و فرهنگ جامعه به دانش آموزان از طریق برگزاری برنامه های بازدید از بناهای تاریخی اهمیت دهد.
در پایان این بازدید به منظور ترغیب و تشویق کودکان به بازدید و حفاظت از آثار تاریخی، بستههای فرهنگی به کودکان، اولیاء و مربیان حاضر اهداء شد.
۴۰ هنرجو بانه ای در دوره های فرهنگی و هنری آموزش دیدند
مسوول کانون پرورشی و فکری شماره ۲ بانه گفت: امسال ۴۰ هنرجو در دوره های مختلف فرهنگی و هنری آموزش دیدند.
شمسه صالحزاده روز دوشنبه در مراسم هفته ملی کودک اظهار داشت: هنرجویان چهار تا هجده سال در این دوره ها شرکت می کنند این دوره ها شامل سفالگری نقاشی، خوش نویسی و کاردستی « دور ریختنی ها» است که علاوه بر این کارگاه های نوشتن خلاق، قصه گویی، کتابخوانی و معرفی کتاب نیز برگزار می شود.
وی ادامه داد: به دلیل شیوه ویروس کرونا کلاس ها به صورت مجازی برگزار می شود و هنرجویان با توجه به علایق خود رشته ها هنری را انتخاب می کنند.
صالحزاده با بیان اینکه دوره ها به صورت برخط استانی برگزار می شود، گفت: در نیمه دوم امسال نیز دوره های فرهنگی و هنری به صورت غیر حضوری و از طریق سایت کی بی اف ای آر برگزار می شود که هر مربی با ورود به این سایت کلاس را به صورت آنلاین برگزار می کند.
وی ادامه داد: کارگاه های این مرکز توسط مدرسان با تجربه در گروه های سنی «نوباوه» چهار سال به بالا « نوخوان» هفت سال به بالا « نونهال» ۹ سال به بالا و نونگاه ۱۲ سال به بالا و نوجوان ۱۵ سال به بالا برگزار می شود.
صالحزاده به اشاره به شعار امسال هفته جهانی کودک با عنوان( حال خوش کودکی رنگ خوش زندگی) اظهار داشت:مهارت آموزی باید از دوران کودکی و نوجوانی شروع شود تا ذهن کودکان از ابتدا با مباحث مختلف آشنا شود و در جوانی آمادگی لازم را برای اشتغال داشته باشد و با مشکل بیکاری برخورد نکند.
وی با اشاره به تاثیر مهارت آموزی بر کودکان و نوجوانان افزود: مهارت اموزی نقش مهمی در اعتماد به نفس کودکان و نوجوانان دارد همچنین کلاس های مهارتی باعث می هوش اجتماعی و درک از فعالیت های گروهی افزایش و نقش زیادی در رشد استعدادهای کودکان و نوجوانان دارد.