سمنان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: سرمایه‌هایی که در روستاها صرف ویلاسازی می‌شود به سمت تولید و اشتغال هدایت شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مطیعی روز دوشنبه در دیدار با سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از مدیران کل، دهیاران، روستائیان و عشایر استان سمنان به مناسبت روز روستا و عشایر در دفتر امام جمعه این شهر افزود: امروز سرمایه و اعتبار برای خانه‌سازی و ویلاسازی به سمت روستاها سرازیر می‌شود، اما به سمت تولید هدایت نمی شود که برای جلوگیری از هدردادن سرمایه نیاز است تا سرمایه و اعتبار به سمت تولید نیز هدایت شود.

وی تاکید کرد: مردم همواره طعم شیرین خدمات جهاد سازندگی را به خاطر دارند و امید است دولت بتواند با احیاء جهاد ساندگی، این حلاوت را دوچندان کند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان افزود: در بحث تولیدات کشاورزی در روستاها برای جلوگیری از هدررفت انرژی، سرمایه و محصول، اولویت بندی کشت توسط سازمان متولی امر انجام شود.

 وی بیان کرد: کشت‌گلخانه ای و توسعه سیستم های نوین آبیاری در روستاهای استان سمنان مورد توجه قرار گیرد.

مطیعی گفت: استاندار سمنان نیز به صورت میدانی پای کار است و مشکلات استان از جمله روستاها و همچنین بحث آب را پیگیری می کند که جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: روستاها و عشایر در مقوله اقتصاد مقاومتی بسیار دارای اهمیت هستند و به واقع می توان گفت روستا محل تحقق اقتصاد مقاومتی است، بحث اقتصاد مقاومتی و همچنین توجه به روستاها مورد تاکید رییس ‌جمهوری قرار دارد و به صورت جدی پیگیری می شود.

مطیعی خاطرنشان کرد: کشور در بحث تولید گوشت به سمت خودکفایی در حال حرکت بود که بحث کمبود نهاده های دامی باعث شد تا در سالهای گذشته حتی کار به واردات گوشت بکشد.

وی اضافه کرد: نگاه به تولید داخل بحثی است که مورد توجه و تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد و روستاییان در این مهم نقش تاثیرگذاری دارند.

وی با اشاره به اینکه اهمیت کار روستا و عشایر در بحث تولیدات کشور بسیار روشن و تاثیرگذار است، افزود: امکانات شهری باید در روستاها نیز استقرار یابد، اما لازم است برای رسیدن به بهره وری اقتصادی و دستیابی به کار و تولید، پیوست فرهنگی داشته باشد.

امام جمعه سمنان گفت: در کنار ارائه خدمات در روستاها همچون استقرار واحدهای بومگردی، در روستاها برای اشتغالزایی طرح های منتهی به تولید و ایجاد کسب و کار ضرورت دارد.

۲۰ درصد جمعیت استان سمنان را روستاییان تشکیل می دهند که در ۵۴۹ آبادی استقرار دارند.

۹۵ درصد روستاهای مشمول استان سمنان دارای دهیاری هستند و از خدمات این مجموعه بهره مند می شوند.

برچسب‌ها