به گزارش خبرنگار انتظامی ایرنا، انسیه خزعلی روز دوشنبه در دومین همایش بانوان فرهنگیار ترافیک با اشاره به نقش زنان در فرهنگ سازی و تاثیرگذاری در خانواده گفت: زنان باید قدر این استعداد خود را بدانند و از آن در مسیر ارتقای جامعه و بالا بردن سطح تمدن و تفکر جامعه استفاده کنند.
وی ادامه داد: زنان به عنوان کنشگران جامعه و همچنین به عنوان تربیت کنندگان هسته های مرکزی نیاز به آموزش مستقیم و غیر مستقیم دارند. آموزش باید در لحظه به لحظه زندگی ساری و جاری باشد و در این مسیر زنان همواره پیشقدم بوده اند.
خزعلی اضافه کرد: معاونت زنان ریاست جمهوری آمادگی دارد تا در مسیر آموزش و فرهنگ سازی در خدمت دستگاه ها از جمله پلیس باشد.
وی با اشاره به بکارگیری زنان در تخصص های مختلف گفت: زنان مسئولیت هایی را براساس مصادیق جامعه شناسی و روانشناسی در زمینه تربیت فرزندان، شرایط خاص و برای پیشگیری از خشونت های خانگی عهده دار می شوند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به حضور زنان در پلیس به عنوان افسران اشاره کرد و افزود: هر چند حضور آنها در جامعه مشهود نیست اما شاهد حضور موثر و مفید آنها هستیم و امیدواریم به زنان و توانایی آنها و استفاده از آنها در بخش های مختلف رو به افزایش باشد.
خزعلی گفت: بخش عمده ای از فرهنگ سازی به دست زنان صورت می گیرد زیرا آنها مربیان جامعه و خانواده بوده و نقش محوری در آموزش به فرزندان، همسران و برادران خود دارند و این نشانه توجه به جایگاه زنان در خلقت است.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه کرد: امام (ره) می فرمایند قرآن انسان ساز است، زنان نیز انسان ساز هستند. شاهد بودیم که زنان در عرصه های مختلف اعم از دفاع مقدس و جنگ اقتصادی چگونه نقش تکیه گاه و محوری خود را ایفا کردند، باید این نقش را پاس داشته و به ان توجه کنیم.
وی ادامه داد: شاید بهتر بود پلیس قبل از همیاران دانش آموز، مادران و زنان را که نقش مهمی در فرهنگ سازی و اموزش نظم ترافیکی دارند، اموزش می داد تا از اسیب هایی که در این مسیر وجود دارد جلوگیری شود.
خزعلی تاکید کرد: مسیر انبیاء تعلیم و تربیت است بر این اساس گام اول پژوهش است اینکه چگونه، از چه آموزش و زبانی برای فرهنگ سازی استفاده کنیم، گام های بعدی آموزش دهی وسیع و خواستن عمل است. این ایمان به همراه عمل با پشتوانه آموزش حیات طیبه است.
هفته نیروی انتظامی از ۱۷ مهرماه با شعار پلیس مقتدر، قانونمدار و امین مردم آغاز و ۲۳ مهر ماه با شعار پلیس، ولایتمداری، حفظ ارزشها و جامعه ایمانی به پایان میرسد.
براساس روزشمار هفته نیروی انتظامی، ۱۸ مهر ماه با عنوان پلیس هوشمند، مشارکت عمومی، انضباط اجتماعی و ۱۹ مهر ماه با عنوان پلیس خدمتگذار، سرباز فداکار و امنیت پایدار نامگذاری شده است.
۲۰ مهر ماه نیز با عنوان پلیس، امنیت اقتصادی، پشتیبانی تولید و مانع زدایی و ۲۱ مهر ماه نیز با عنوان پلیس، پیشگیری اجتماعی، آموزش همگانی و امنیت اجتماعی نامگذاری شده است.
روزهای ۲۲ و ۲۳ مهرماه نیز به ترتیب با عنوان پلیس، تلاش جهادی، ایثار و شهادت و پلیس، ولایت مداری، حفظ ارزش ها و جامعه ایمانی نامگذاری شده است.