به گزارش روز سهشنبه ایرنا، سید محمد حسینی به مناسبت روز بزرگداشت حافظ در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: بیستم مهر شادروزِ نکوداشت حافظ شیرازی است. حظ با شعر حافظ فقط شامل شعر او نیست، او حافظه فرهنگ و تاریخ ما هم هست، او قرآن شناس است، فرهنگساز است، اندیشه ورز است.
معاون پارلمانی رییس جمهوری اضافه کرد: حافظ شاعری است که پیوند عمیقی با عرفان و فلسفه اسلامی دارد و از طرفی همه ظرفیتها و ظرافتهای فرهنگ ایرانی را هم در شعر خود دارد.
حسینی، جوهر شعر خواجه شیراز را جواهر، نفیس و متعالی توصیف و خاطرنشان کرد: مضامینی که خَلق می کند با خُلق و خوی مردم همه ادوار و اعصار پیوند دارد، و این هنر خلاق اوست.
وی یادآور شد: مردم وقتی در زندگی خود با شعر او تفال میزنند یعنی عقیده دارند که خدا از زبان لسان الغیب با آنان صحبت میکند. این که دیوان خواجه کنار کلام الله در طاقچه هر خانه ای قرار دارد نشانگر الهی بودن این شاعر است.
معاون پارلمانی رییس جمهوری افزود: صبح خیزی و سلامت طلبی چون حافظ، هرچه کردم همه از دولت قرآن کردم، گر به دیوان غزل صدر نشینم چه عجب، سالها بندگی صاحب دیوان کردم.
حسینی تاکید کرد: حضرت لسان الغیب در این خیر الکلام سر صدرنشینی و جاذبه غزلها و محبوبیت خویش برای همیشه و همه اقشار و حتی فراتر از پارسی گویان، را بیان کرده است.
به گزارش ایرنا، شمسالدین محمد متخلص به حافظ و ملقب به لسانالغیب از شاعران ایرانی قرن هشتم هجری (حدودا ۷۲۷ تا ۷۹۲) بود. او را از بزرگترین غزلسرایان زبان فارسی برشمردهاند. برخی گفتهاند وجه تخلص و شهرت او به حافظ آن است که حافظ قرآن بوده و بسیاری از ابیات او ترجمان مفاهیم قرآنی است. به همین دلیل بیستم مهرماه در تقویم رسمی روز بزرگداشت حافظ نامگذاری شده است.